ViziPinochio alias LucidinBraila. Minciuni lansate in conferinta de presa de azi!

Edilul LuciDinBraila are impresia ca se pricepe la toate. Omul e dus cu pluta probabil pe Siret spre Braila. Asta micu’ incompetent si habarnist se pricepe si la actul medical, situatia din SJB si cunoaste faptul ca acolo mai exista 9 paturi libere care nu se vor incluse in circuit.

Pentru ca are o imagine proasta formata in randul votantilor de anul trecut, braileanul incearca adeseori cate o conferinta de presa in care asterne toate prostiile in fata camerelor de luat vederi chemate la ordin. Cu toate ca n-a calcat prin SJB din campania electorala, asta cica stie despre niste paturi ascunse sub halatul doctorilor. 9 la numar. Stie el!

Directorul medical Adina Lupu a iesit astazi cu o declaratie in care a explicat despre nebunia primarului care nu s-a informat din interiorul SJB ci probabil de la cativa postaci pusi sa caute nod in papura. Adina Lupu a explicat situatia reala si l-a facut mincinos pe Luci.

Se mai pricepe la ceva Luci al nostru? Cred ca la Grenoble mai degraba a fumat iarba decat sa studieze. Si n-are habar despre faptul ca atunci cand iesi cu o conferinta de presa in care explici niste cifre….te informezi berbecule. Te informezi de la fata locului. Ca din sufrageria matale acolo unde petreci mai mult timp pe facebook decat in biroul din Primarie.

Bine, nu e prima data cand intra cu bocancii pe sticla. Practic imaginea stuia se deterioreaza pe barba lui.

Sunt revoltată de aceste afirmații și mă simt jignită! Domnul primar a lansat neadevăruri, îl invit să vadă personal că este vorba despre 9 paturi obișnuite de spital, nu de unele ATI, care au nevoie de dotări speciale”, a declarat dr. Adina Lupu.