Ipocrizie? Populism? Nu. Doar un fiasco de 100.000 lei.

Avem nevoie de activitati in Bacaul devenit comuna. Asta-i clar. Insa, daca o faci fara sa-ti folosesti si creierul din moment ce te numesti edil, e grav.

În timp ce Vlad Voiculescu postează despre lockdown şi incidența covid la cote alarmante, colegul său de partid, Stanciu-Viziteu, organizează la Bacău Oktoberfest cu participare maximă de 1000 de persoane.

Asta da consecvență şi coordonare de opinii politice.” a scris consilierul independent Dorin Chirilescu.

La o incidenta a cazurilor de COVID-19 de 5,98 sa faci bairam in parcul Cancicov inseamna sa nu ai toata tigla pe casa. Sa faci un tarc pentru cei maxim 1000 de vaccinati care pot intra in perimetru inseamna sa fii nebun. Nu mai vorbim despre faptul ca in perimetru au intrat si persoane nevaccinate si stiu ce scriu. Un fiasco total pe banii nostri si nu putini. 100.000 lei. Cateva sute de persoane prezente si comercianti care probabil nu au reusit sa-si plateasca nici cheltuielile pentru ca ambitia braileanului a fost balciul.

Doamne, ferește-ne de populism și de lideri care, în plină pandemie, organizează chermeze pe bani publici și închid jumătate din parcul principal din oraș pentru astfel de hramuri!” a scris si viceprimarul Cristian Ghinghes.

Gafele administratiei locale continua pe banii nostri si asta pare mai degraba incompetenta din moment ce Romania fara hotie nu mai e prioritatea celor care au pus mana pe municipiul Bacau. Si cat de mult i-am crezut…