OKTOBERFEST MOLDOVENESC

Tam tara tam, tam tam tam tam tam, tam tara tam!!!

Oktoberfest Moldovenesc la Bacău!!!
Prima oara când am auzit că Zilele Bacăului s-au transformat în Oktoberfest Moldovenesc, m-am gândit că mințile luminate din primărie s-au inspirat de la Zdob si Zdub (Hardcore Moldovenesc).
Următorul gând pe listă a fost că USR-ul, prin reprezentantul Viziteu, vrea să se împace cu robotul neamț, ofticat de demiterea lui Superman, să-i aducă spiritul german aici la Românica în inima Moldovei, să danseze pe muzică nemțească până-i sar PeNeLe.
Cum știm noi românii să importăm tot din străinătate, că de! , tot ce vine de acolo este de o calitate net superioară. Dă-o dreaq de ziua recoltei, de tradiție autohtonă, ne-am plictisit de ea pe meleagurile astea!
Există și o parte pozitivă in Oktoberfestul asta! Abia aștept să mă duc la eveniment, să vină sa mă servească cu mici și bere două blonde cu ochi albaștrii și cu decolteu generos, îmbrăcate în costum tradițional nemțesc, ce-i drept tremurânde de frig, dar cu zâmbetul pe buze .

Așa că dragi posesori ai certificatului verde (ceilalți sunt excluși de la distracție!) bucurați-vă din plin de zilele ce vor urma! Ați plătit „decât” 98004 lei pentru toată treaba asta . Sper să „se merite”!!!
Decât Oktoberfest Moldovenesc. Atââââââââât!!! Hai ciuss!