Dragos Benea: „Pe ultima sută de metri, „superman” îşi plăteşte voturile de la congres cu bani din fondul de rezervă!”

„Ai zice că peste țară nu s-a abătut nicio criză sanitară, niciun nimicitor val 4 covid: miliardul împrăştiat cu larghețe, miercuri, de Cîțu – către primarii care l-au votat la congres – arată că guvernul PNL are destui bani la puşculiță, dar nu pentru siguranța spitalelor şi combaterea pandemiei, ci pentru cumpărarea de loialități şi trădări.” a declarat astazi europarlamentarul Dragos Benea.

„80% din bani au fost alocați exclusiv primarilor PNL & UDMR, ca şi când România ar avea doar primării PNL & UDMR. Dar, chiar şi cu aceste improvizații tardive, guvernul Cîțu nu-şi va putea asigura supraviețuirea!A încercat şi Orban o stratagemă similară, anul trecut, şi la ce i-a folosit?

În jud. Bacău, cei mai mulți bani i-a primit Ghimeş-Făget, singura primărie UDMR din județ – 750.000 lei.

Primăria Dărmăneşti, condusă de patriotul de operetă Toma de la PNL, a primit aproape jumătate din suma alocată Ghimeşului udemerist: doar 450.000 lei.

Municipiul Bacău, condus de primar USR şi de alianța USR/PNL, nu a primit nimic (cu acest prilej, află si Viziteu că există comuna Ghimeş-Făget).” a continuat europarlamentarul.

„Asta cred că spune totul despre alianța disfuncțională PNL/USR/UDMR, care se străduieşte să-l țină în perfuzii pe Cîțu, la Palatul Victoria, cu prețul unor compromisuri meschine, de felul celor antamate şi prin jud. Bacău.

O ultimă observație, ce-i vizează pe lideraşii PNL Bacău: să nu vă mai plângeți, ipocrit, atunci când Consiliul Județean acționează ca o pârghie de echilibrare bugetară a alocărilor abuzive pe care voi, cu supermanul vostru de mucava, le-ați aranjat – ca în 2020, cu Orban – exclusiv pentru primăriile PNL.

Ştim cu toții că, de doi ani, vă bateți joc – cu consecvență – de țară, că n-ați adus nicio investiție guvernamentală în județul Bacău, dar locuitorii UAT-urilor conduse de primari PSD nu au nicio vină şi nu trebuie să plătească prețul ticăloşiei voastre!” a incheiat Dragos Benea.