Luci plange dupa Barna. Inca nu l-a pupat in fund pe Ciolos.

In momentul in care CJ isi face treaba si se tine de promisiunile facute in campania de anul trecut, Luci boceste si la un an de cand a preluat Primaria Bacau. Boceste ca n-are majoritate, ca n-are bani si ca n-are sustinere politica in ZERO demersuri facute pana acum in mandatul lui.

In timp ce Valentin Ivancea aduce in prim plan realizarile CJ-ului, asta cu pantaloni maro si sosete albe la pantofi boceste. Confunda investitiile de la nivel judetean cu cele locale si ne vorbeste despre o blocare a unor lucrari ce ar trebui sa la faca CRAB pe plan local. Practic nu s-a dezmeticit dupa euforia castigarii alegerilor si a ramas un simplu postac pe facebook. Ne vorbeste despre niste nereguli (in mintea lui totul inseamna neregului cand vine vorba de PSD) in loc sa faca sesizare la organele competente daca e asa. Il boceste acum pe Barna si nu i-a urat inca succes noului presedinte USRPLUS. Uita si ca DNA-ul l-a cautat insa pe el pentru neregulile din administratie.

A uitat de promisiunile facute in campania electorala de anul trecut cand ne vorbea despre o Rezerva de Apa si un Spital Municipal finalizat in luna mai si un tren urban la finele acestui an si da vina pe PSD. Apar deja achizitiile dubioase facute de administratia braileanului si mutari de trupe printre simpatizantii de campanie a lui Luci.

Unde e Bacaul ala promis de LuciDinBraila? Ala care trebuia sa straluceasca dupa numai un an de mandat. Asa-i ca nu te pricepi la administratie? Se teme ca „se duce dracului” cu Ciolos in doi ani dar nu observa ca s-a dus deja dracului pe plan local in urma administratiei dezastruoase pe care o propaga. Inca nu l-a pupat in fund pe Ciolos dar nu va dura mult. Dar…ma tem ca toata gasca se va pulveriza dupa ce actualul presedinte USRPLUS va incerca sa salveze partidul oamenilor noi (deveniti actualmente noii hoti din politica romaneasca).

3 thoughts on “Luci plange dupa Barna. Inca nu l-a pupat in fund pe Ciolos.

  1. E prea mare pălăria pentru el. Nu știe administrație, numai vorbe , declarații, nu face nimic concret.

  2. Nici Ivancea nu se ține de cuvânt din ceea ce a promis. Că asfaltează cateva ulite prin județ și că a schimbat imaginea sit-ul consililul județean , nu face nimic.

    1. Daca iesi prin judet ai sa ramai mirata ca nu asfalteaza ulite CJ Bacau ci chiar comune intregi! Daca vrei o lista completa cu ce comune au fost asfaltate ti-o pot pune la dispozitie. Probabil ca n-ai iesit din municipiu in ultimii doi ani cel putin. In judet chiar se schimba lucrurile in bine! Iti spune asta un om care circula in medie zilnic 200 km prin tot judetul!

Comments are closed.