Adio Barna! Welcome Ciolos. Cutremur in USRPLUS!

„Europarlamentarul Dacian Cioloş a fost ales, vineri seara, în funcţia de preşedinte al USR PLUS, în urma celui de-al doilea tur al alegerilor interne pentru această funcţie.

El a obţinut 19.603 voturi, faţă de contracandidatul său, Dan Barna, care a obţinut 18.900, a anunţat purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Ionuţ Moşteanu.” anunta agentiile de presa din Romania.

Gasca useristilor lui Barna agonizeaza infrangerea in colturile intunecate ale casei si incep sa dea vina pe plusistii care au fraudat alegerile. Bai…cat de idiot sa fii dupa ce urli in gura mare ani de zile ca USR si PLUS sunt cele mai zdravene partide si au o democratie interna de invidiat sa vii acum sa dai vina pe colegii din fostul PLUS acuzandu-i ca au folosit emailuri false si alte bazaconii pentru ca Ciolos sa castige presedentia USRPLUS?

Astia din gastile facute in jurul titanilor ce au condus USR-ul au stiut doar sa lipeasca afise si sa linga clantele usilor cabinetelor parlamentare. Aici ma refer mai cu seama la clanta lui Luci din George Bacovia acolo unde exista o „familie” inchegata” ce are parte zilnic de niste portii de critici vehemente pentru ca-s incompetenti. Astia din gasca n-au inteles ca aia care au ramas cu putin creier si au ramas in USR si-au dat seama de hotiile si perversitatea conducatorului suprem votand Ciolos! Majoritatea useristilor cu state vechi au votat Ciolos si spun asta din moment ce numarul de membri PLUS e mai mic decat cel al USR.

Doar „familia” gastilor din partid, cele care l-au adulat prosteste pe Barna au votat Barna. Spun asta din moment ce inca sunt amic cu vreo sase useristi vechi ce au recunoscut ca au votat Ciolos pentru ca s-au saturat de incompetenta lui Barna si ai lui. Postacul userist Fanaru a recunoscut asta intr-o postare. Mai stiti ce a fost la gura braileanului cand a castigat Ciolos primul tur? Va dati seama ce e la gura lui acum? Ar da de pamant cu toti cei care au votat Ciolos.

Practic, de-alde Lazar de la Bacau si ailalti din teritoriu n-au reusit sa mobilizeze postacii astfel incat Barna sa ramana la butoane. Ce urmeaza? Sper o curatenie in partidul USRPLUS, una ce ar putea indeparta lichelele pupincuriste ce au distrus partidul. Nu mai exista oameni noi in USRPLUS ci doar lichele noi ce incearca sa prinda o bucatica de carne pe care brailenii le-o arunca sictiriti.

Epoca Barna a luat sfarsit si USRPLUS mai are o speranta de a-si reveni din ce devenise in ultimii doi ani. Un cuib de viespi si trantori ce au pacalit electoratul la ultimele alegeri.

Succes Ciolos!