Viziteu e deranjat din nou de prezenta viceprimarului Ghinghes. Razboiul edilului continua.

Razbunarea edilului Viziteu la adresa viceprimarului Cristian Ghinghes continua, astazi avand loc un alt episod ce scoate la iveala interesele sceptice ale unui primar ce are zero realizari in primul an de mandat.

Cred că ar trebui să încetez să mai caut rațiune acolo unde nu este sau acolo unde, chiar dacă există, este acoperită de un orgoliu masculin exacerbat.

O spun pentru că astăzi din Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism nu am fost doar eu înlăturat la propunerea primarului, ci și Poliția Rutieră, avizator principal al documentațiilor de urbanism. Pe cine or fi deranjat? Nu au contat nici studiile mele în domeniul urbanismului, nici sutele de avize emise în aceste luni, nici modul de lucru susținut din comisie (două ședințe pe lună), nici faptul că am spus stop debandadei urbanistice.

Normal că unii șmecheri sunt supărați, au toate motivele, eu fiind foarte strict cu construcțiile ilegale ce veneau de la primar cu rezoluția “intrare în legalitate” în loc de demolare, așa cum ar fi normal. Semnalul transmis specialiștilor din comisie, care fac muncă voluntară pentru analizarea documentațiilor propuse pentru noile construcții din oraș, este unul foarte prost și este în totală opoziție cu principiile trâmbițate de primar la începutul mandatului (și pe care atunci le-am lăudat).

Iată, visul rechinilor imobiliari, după 10 luni de activitate intensă și pe lege în Comisia de urbanism, a devenit realitate: nu mai am drept de vot în această comisie atât de importantă pentru dezvoltarea viitoare a orașului.Ce nu știu ei e că voi participa în continuare la ședințele comisiei și că nu voi ezita să amendez și să taxez derapajele urbanistice, exact așa cum am făcut-o până acum.

P.S.: desigur, și hotărârea de astăzi va ajunge, cel mai probabil, pe masa judecătorilor de contencios administrativ.” a declarat astazi viceprimarul Cristian Ghinghes pe pagina de facebook.