Nu esti vaccinat? Nu mai mananci shaorma la Arena Mall!

„Vă așteptăm ca și până acum la cumpărături în Arena Mall, respectând măsurile de protecție în vigoare. Așadar, accesul în incinta centrului comercial este permis tuturor celor care poartă mască de protecție, iar pentru accesul la restaurante trebuie urmate regulile de mai jos.” se mentioneaza intr-o postare pe pagina de facebook a centrului comercial.

Am zambit si am catalogat anuntul penibil. Trebuie sa ne vaccinam, asta e clar. Altfel o sa ajungem in pragul unor crize financiare, economice si de alta natura incat vom ajunge sa regretam. Insa, genul asta de impuneri nu va rezolva procentajul extrem de slab al vaccinatilor. Campaniile proaste si foarte proaste ale celor pusi sa faca asta nu vor da niciodata roade si gasca lui Sosoaca ramane unita.

Restaurantele din Arena Mall impun vaccinarea daca vrei sa le calci pragul? Ei si? In comentarii citim despre indiferenta bacauanilor la vazul anuntului si le spun „adio”. Singurul lucru sigur care se va intampla e profitul semnificativ mai mic al acestor comercianti si atat. Nu se va duce nimeni sa-si faca vaccinul pentru ca nu mai pot manca shaorma la Mall.

Niste campanii sanatoase si niste explicatii de alta natura vor da roade in ceea ce priveste vaccinarea in masa.

Ce s-a intamplat in Baneasa Mall dupa ce s-a impus certificatul verde pentru a intra? Priviti imaginea de mai jos. Asa va fi si la Arena Mall!