Un Bacau „indoliat” acum un an! O administratie praf de la prima strigare!

Comemorăm astăzi un an de la țeapa trasă băcăuanilor de întreaga clasă politică locală.Un an în care Viziteu n-a fost în stare nici să vopsească ce-a făcut Necula. Stiu, suna cam ciudat ca am ajuns deja sa spunem asta. Anul trecut aruncam cu pietre in Necula si il blamam pentru firimiturile facute in administratie.

Uite ca azi se implineste un an de cand Luci umbla cu #papaNecula in traista. Si acum umbla la brat. Ca asa-i in politica. Insa braileanul n-a fost in stare in tot acest timp nici sa vopseasca sau sa curete ce a facut Necula. Luci a facut administratie pe facebook razboindu-se in gol cu dusmanii invizibili, vesnica opozitie de 12 care nu mai e acum. Braileanul a crezut ca si administratia se face tot ca si campania electorala, aruncand cu noroi in ceilalti si instruind postacii sa jigneasca pe facebook.

A umflat facturile menite sa ne ofere sarbatori de „vis” si un alt….brad cu aproape doua miliane lei timp in care a „rupt” si de la gura nou-nascutilor. Ce avem? Vorba unui amic de la BacauNews…”ce am votat”.

Scandaluri ce au ajuns in presa nationala, cercetari facute de DNA, dosare penale si un buget votat in septembrie…

O administratie catalogata drept cea mai proasta de la Revolutie incoa….desi a trecut doar un an. O gasca ce n-a reusit decat un soi de scandal ieftin si habarnims cat de zece ori in administratia Necula. Regretele bacauanilor legate de Necula „ala slab”….care „tot a mai miscat ceva” dupa cum tot aceeasi bacauani spun. Un Bacau „indoliat” de un brailean ce a ajuns din greseala primar si habarnism din belsug. Mai avem de indurat inca trei ani dupa care asa cum vorbeste toata urbea, gasca userista va disparea. Si bine ar fi…