Pamflet

Autodenunț: SUNT NEVACCINAT!

In zilele de azi un fel de neînțărcat sau un fel de nedecalotat. Un fel de neînțeles, de proscris sau chiar un fel de sociopat. Și am senzația că nicio fată nu o să mă mai placă fără vaccin. (dacă există vreo Fiona, pentru scrisori, las codul meu poștal aici: 600174)

Așa mă simt de azi. Am intrat la benzinărie să beau o cafea cât mi se incărca mașina electrică și m-au dat afară ca pe un câine puricos…in frig. Pentru că nu aveam vaccin. Am inceput să schelălăi și am ieșit.

La bazinul de inot, la antrenamente, nu am voie să intru, pentru că sunt nevaccinat. Și pot transmite virusul, prin apa cu clor, la sportivi. La restaurant, am ințeles că nu mai am voie…și cred că o să ies doar duminica din casă să mă duc la cofetărie…să văd, prin geam, cum mănâncă lumea prăjituri.

Nu știu ce să fac. Mi-a fost intotdeauna frică de ace și de interesele industriei farmaceutice. Frică cauzată de atât cât am putut eu să ințeleg. Vă rog să-mi spuneți dacă să fac vaccin sau nu. Unde să-l fac? Găsesc pe OLX sau in centru la valutari?

Dacă renunț la serviciu sau la viața socială, pot forma o sectă a nevaccinaților, cu care să ne vedem pe ascuns, să ascultăm Europa liberă și să ne uităm la video? Karate Kid, Sora 13 și Killer pussy 2?

Și nu in ultimul rând…dacă l-aș face, lasă semne mari vaccinul? Că mai am din copilărie niște ventuzè de alea mari pe umăr. Și când am crescut am acuzat-o pe mama, că in afară că mă bătea cu furtunul de la mașina de spălat, mătura, cureaua, mileul ăla cu struguri…. că m-a și ars, pe umăr, cu trabucul Snagov, a lu’ tata.

Ps: dacă aș fi fost membru PNL, puteam să merg la Congresul lor de zilele trecute, unde Iohannis sătea fără mască pentru că se dăduse cu strugurel de buze !? Nu mai ințeleg nimic…mă mut la Brăila

Text: Adrian Gavriliu