Se pare ca Ciolos e mult mai iubit de useristii lui Barna

In momentul in care Ciolos a castigat primul tur al alegerilor interne din USRPLUS depasindu-l pe „neobositul” Dan Barna intelegi ca acesta e mai iubit de useristi decat insasi presedintele lor „de-o viata”. Numarul de membri PLUS din tara e semnificativ mai mic decat cel al membrilor USR si asta ma face sa inteleg ce va urma in ograda ciumpalacilor lui Barna. EPURARI!

Cine nu se mobilizeaza folosind chiar si autobuze asa cum au facut Lazar si Cernic in trecut, iese pe usa din dos. Si daca observam ca pana si postacii renumiti ai USR Bacau declara public ca a votat Ciolos treaba-i groasa. Asa cum la Timis responsabil de epurari a fost un individ pe nume Cristian Alin Mos, cel care s-a ocupat de matrapazacuri, la Bacau ma gandesc ca Lazar e cel mai „competent” sa faca asta. Si cel mai priceput vulpoi din sanul gastii useriste. Si ma gandesc ca zilele lui Fanaru sunt numarate. Cele care-l vor mentine in partid.

Comentariul lui Cezar Fanaru legat de votul dat lui Ciolos

USR e partidul care a intrat in cea mai mare mocirla politica din istoria post-decembrista si asta doar din cauza oportunistilor si habarnistilor care au pus mana pe filialele locale. Nimic nu le mai iese si nimic nu mai e roz in partidul hashtagistilor din 2018.