Pareri

Luci, vrem bradul inapoi. Ala de 33.000 lei de anul trecut.

Mai tineti minte scandalul iscat de bradul de Craciun cumparat anul trecut? Cel care a costat 33.000 lei si cu care braileanul a intrat in gura bacauanilor. Cutotii vorbeau despre o suma uriasa platita pe un brad de Craciun artificial.

Ce explica atunci braileanul in massmedia? Ca prefera sa cumpere unul mai scump si artificial pentru ca il putem folosi mai multi ani in mijlocul nostru. Ce face braileanul anul asta? Cumpara unul de 3 ori mai scump! Probabil ca ala a ruginit sau poate ca nu-l mai gasesc prin depozitele primariei. Ce poate face un primar care stie ca nu va mai fi ales niciodata in urbea noastra? Isi croieste drum pentru bunastarea de dupa mandat asigurandu-le unor firme cascavalul necesar cu care pot trai bine in era Luci.

Gloata de hashtagisti care a format USR-ul mai scot vreun sunet in momentul asta? Dar au fost foarte virulenti pe cand Necula platise 10.000 lei pe un brad natural, nu? Nu-i asa ca-s faini oamenii astia noi? De pe urma a 30 de ani de pesedism si penelism Bacaul a mai ramas cu ceva insa dupa 4 ani de userism, Bacaul ramane in fundul gol.

1.524.450 de lei pentru sarbatorile de iarna, atat vrea Luci din Braila. Fix cat fondurile alocate de primaria Bacau in ultimii 5 ani la un loc. In acest timp ramanem cu strazile pline de gropi si cu banii taiati din dreptul nou-nascutilor pentru ca doar asa pot trai bine niste baieti destepti. Niste contracte babane ce pot asigura viitorul luminos al bacauanilor.

In cazul asta te-as ruga mai Luci sa-mi dai bradul ala de 33.000 lei de anul trecut. Sa-l montez in curtea casei asa ca amintire. Sau poate ca l-ai pus in vanzare pe OLX?