Pareri

LuciDinBraila. Capitolul „Razbunare”. Taierea stimulentelor pentru nou-nascuti!

Ne-am obisnuit deja cu tampeniile facute de edilul brailean si am ajuns la momentul in care vorbim si scriem despre ele ca si cum e o normalitate pentru Bacau. Normalitatea penibilului in administratia bacauana e definita de incompetenta, spiritul de razbunare a braileanului Luci si a nepriceperea useristului ce a poposit vremelnic in urbea noastra.

Consilierul independent Dorin Chirilescu a scris despre riscul taierii fondurilor prevazute pentru nou-nascuti, in cuantum de 2.000 lei si asta in contextul in care s-a vorbit si explicat atat de mult despre necesitatea si beneficiile acestui proiect. In timp ce bugetul municipiului Bacau a fost blocat ilegal de un Bulai care a disparut intre timp de pe scena politica proiecte asemanatoare au intrat pe banda in orase precum Bucuresti, Brasov, Tg. Mures si…Braila. Da! Fix in orasul de bastina a fostului deputat ajuns dintr-o eroare edil la noi. In comuna Nicolae Balcescu exista un astfel de stimulent chiar din initiativa unui userist si acolo s-a considerat util.

Pentru ca penibilul sa fie maxim, braileanul arunca si informatii false in spatiul public, anume ca banii luati de la nou-nascuti ar rezolva problema strazilor asa cum declara.

Razbunarea e cuvantul de ordine in administratia braileanului si daca e sa privim ai la razboiul dus de Luci cu viceprimarul Ghinghes, tabloul e complet. Parintii celor nou-nascuti au nevoie de stimulente de gen pentru a reusi sa treaca mai usor peste greutatile financiare si edilul cu care ne-am pricopsit alege sa se razboiasca in cadrul administratiei cu toti cei care nu le-au executat ordinele, blocandu-le toate initiativele.

„… am constatat cu stupoare că pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de consiliu local ce va avea loc luni, 20 septembrie, de la ora 09:00, la Centrul de Afaceri și Expoziții, primul proiect prezintă o rectificare bugetară care prevede, printre altele,  diminuarea capitolului 68.02 “Asistență socială” cu suma de 2.000 mii lei (2.000.000 lei), cu justificarea că aceștia se vor duce pe “continuarea lucrărilor de reparații din Municipiul Bacău” către Direcția Drumuri Publice, care a solicitat suma prin adresa nr. 153751/12.08.2021.” a declarat consilierul Dorin Chirilescu.