Pareri

De ce avem nevoie de monitorizare video a traficului rutier.

Initiativa deputatului USRPLUS Cristian Paul Ichim privind o lege care ar prevede monitorizarea traficului rutier si abaterile rutiere pe drumurile publice nu ar fi doar benefica ci si necesara in momentul in care avem atata indisciplina in randul soferilor, numarul accidentelor rutiere sunt in crestere si continuam sa detinem locul intai in Uniunea Europeana privind accidentele fatale.

Pentru ca noi romanii nu ne putem civiliza decat prin masuri drastice, legile trebuie sa fie cat se poate de dure. Cu siguranta cei care nu sunt obisnuiti sa respecte aceste reguli vor fi deranjati de aparitia acestei legi si vor gasi motive pentru care ea nu ar fi de ajutor.

Am vorbit despre infrastructura care nu ajuta deloc soferii si despre ea vorbesc tot mai multi soferi ce nu sunt de acord cu motivul pentru care accidentele rutiere indoliaza mii de familii anual. Dupa ce echipa deputatului a muncit cateva luni de zile alaturi de specialisti din Ministerul Transporturilor, Ministerul de Interne si celelalte organe abilitate, initiativa legislativa isi urmeaza cursul si ne dorim ca ea sa devina si realitate.