Pareri

Nu iesea cine trebuie? S-a oprit votul pentru alegerea presedintelui USRPLUS!

Conducerea USRPLUS tocmai a decis oprirea procesului intern de vot și reluarea acestuia mâine dimineață.
Mii de membri care nu aveau drept de vot au primit link către platforma de vot, iar unii dintre ei au și votat.

Dragi colegi,
tocmai am avut o ședință de urgență de Birouri Naționale reunite USRPLUS în care am luat următoarea decizie.
”Biroul Național decide în unanimitate reluarea procesului de vot pentru alegerea prin vot electronic universal a Președintelui USRPLUS începând cu data de 16.09.2021, ora 10:00 și mandatează Comisia electorală și Secretariatul General să operaționalizeze această decizie de urgență.
Decizia a fost luată în urma sesizărilor adresate Comisiei electorale privind situația unor membri care nu aveau drept de vot, dar este posibil să își fi exercitat acest drept dintr-o eroare tehnică a platformei care a expediat link automat de vot. Secretariatul General împreună cu Birourile Județene vor procesa până la data/ora reluării votului toate corecturile tehnice necesare sesizate către Comisia Electorală până astăzi ora 14:00.
Toți membrii USRPLUS cu drept de vot își pot exercita votul din nou de mâine dimineață începând cu ora 10:00, , iar perioada de vot se va prelungi cu 24 de ore, până la 23.09, ora 10:00. Biroul Național reiterează faptul că au drept de vot toți membrii care aveau cotizația plătita la zi la luna aprilie, data extragerii Registrului electoral”.
” – Teodora Stoian