Pareri

USR, partidul cu castigatorii dinainte desemnati? Cam asa ceva…

Fac parte din cei care considera ca, pentru aprecierea unei persoane, faptele sunt cu mult in fata vorbelor / promisiunilor,motiv pentru care ma voi referi la fapte:
a) Dan Barna,in calitate de copresedinte al CP cu drept de vot, primeste o sesizare la sfarsitul lunii aprilie 2021 in care s-a solicitat accesul la documentele care au definitivat lista candidatilor din Bacau pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020.

Dosarul sta in nelucrare si azi, adica la sertar!

Documentele solicitate se gasesc atat la BJ cat si la BN punerea lor la dispozitia membrilor este o obligatie statutara a organelor de conducere la toate nivelurile. Ascunderea acestora cu atata hotarare da de gandit! Exista banuiala rezonabila ca au existat fapte grave, posibil si cu incidenta penala!

b)In prima decada a lunii iulie 2021, Dan Barna, in aceeasi calitate primeste pe masa CP o contestatie referitoare la vicierea grosolana alegerilor interne in filiala municipala Bacau. Au trecut mai mult de 60 de zile in care dumnealui avea obligatia sa initieze procedura de solutionare dar nu a facut-o.

A avut ocazia sa o inscrie pe ordinea de zi la sedinta comitetului politic. Nu a facut-o! Trag concluzia ca merge pe principiul „boala lunga,moarte sigura „, carenta de care sufera tot sistemul de justitie din Romania.

c) Dan Barna isi lanseaza candidatura pentru presedentia USR si ia in echipa lui pentru BN unii din impricinatii din cele doua dosare.

d) La data de 11 septembrie 2021 Dan Barna vine la Bacau sa-si prezinte candidatura, este sustinut in mod explicit de toti impricinatii din cele doua dosare pe care i-a primit alaturi de el la masa prezidiului. Ceilalti doi candidati lipseau!

USR e partidul ce s-a nascut cu niste castigatori dinainte desemnati! Gasca le spun eu. Una in care nu pot intra cei ce sunt pleava noilor in politica si care trebuie doar sa voteze.

Cel care a ajuns deputat nu doar ca le-a platit mancarea si bautura la Podu cu Lanturi celor aproximativ 200 de oameni noi intrati in USR pentru a putea vota gasca la alegerile interne USRPLUS ci si cel care pare ca le plateste cotizatiile unor membri care n-au mai platit pentru ca si-au dat seama de magariile gastii pentru a se putea vota masiv.. Redam o convorbire din sanul membrilor:

„-M-am trezit cu taxa platita

Si l-am intrebat pe Liviu Rusu daca pot vota ca nu platisem de anul trecut!

Si cica el, cu bunatatea lui imensa a platit (n.r. cotizatia)

Suflet de mama

Rusu stia ca Lazar a platit?

Da

Stie sigur

Problemele USR-ului si mai ales ale candidatului Barna…. https://m.adevarul.ro/news/politica/sofismele-dan-barna-1_6140daed5163ec42713a7c0e/index.html?fbclid=IwAR26eHEwUuXOrlTDTSg1h3SXMZVpQIRQUj3X_n00vHlCX3X1i2gmjoVQqtU