Ziua Pompierilor din România. La multi ani tuturor pompierilor bacauani!

Am participat astăzi, alături de echipa din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Maior Constantin Ene” Bacău, la manifestările organizate cu prilejul Zilei Pompierilor din România.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Bacău, dar şi de vicepreşedinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, voi fi alături de cei care – zi de zi -, cu spirit de sacrificiu și curaj, intervin în situații critice pentru salvarea bunurilor materiale dar, mai ales, pentru salvarea vieților omenești.

Acești oameni au făcut o prioritate din viața semenilor, în detrimentul obiectivelor circumscrise vieții personale, înfruntând zilnic situații de risc major, care – adeseori – le periclitează chiar propria viață. De aceea, munca pompierilor şi a personalului ISU Bacău merită prețuită la adevărata ei semnificație.

Pe această cale, urez tuturor pompierilor băcăuani „La mulţi ani”, sănătate şi să fie feriți de pericole în activitatea pe care o desfăşoară!” a declarat presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea.