Pareri

Borfasii din politica romaneasca se lipesc de succesul Emmei Raducanu.

Am vazut astazi o postare facuta de Nicu Stefanuta, mare lider userist si impingator de tava in politica romaneasca alaturi de Barna. A socotit el ca trebuie sa se lipeasca de succesul copilei de 18 ani asa cum fac de fapt toti politicienii din Romania. Si pentru ca useristii lui Barna nu-s altfel decat cei pe care i-am avut in ultimii 30 de ani, uite ca si astia considera ca succesul acestor copii e cumva un lucru cu care se pot mandri.

Emma e nascuta in Canada dintr-un tata roman si o mama chinezoaica si n-a fost sustinuta de statul roman. Ea a avut norocul sa se nasca si sa traiasca in tari in care politicienii se preocupa (si) de sport si nu au ca hobby hotia. Stefanuta face parte din elita noua a politicii romanesti care la fel ca cei din ultimii 30 de ani nu fac nimic pentru sportivii romani.

Borfasii raman borfasi. Sportul romanesc nu e sustinut deloc pe plan national si tinerii norsti nu au culoar spre performanta decat in cazul in care provin din familii instarite si parintii isi permit sustinerea financiara necesara, una deloc neglijabila. Politicienii romani stai la panda si se inghesuie la facut poze alaturi de campionii romani ca si cum ar fi contribuit cu ceva la performanta lor. Penibil.

Toti campionii romani au ajuns sus datorita muncii lor si statul roman le-a pus cel mult….piedica. Nici astia noi n-au rusine. N-au pic de bun simt si decenta si se afiseaza alaturi de campionii carora statul roman le-a dat un sut in fund.

Hai sictir borfasule. Ajuta-i pe cei mai mici sportivi apoi afiseaza-te alaturi!