Pareri

Un USR nud. Nu ca ar fi fost imbracat vreodata.

Tot Bacaul vorbeste despre viceprimarul Ghinghes ramas fara atributii de ieri. Toata lumea se mira de faptul ca cel care i-a adus cel putin 8% capital politic a fost lasat fara nicio atributie. Eu nu ma mir, dimpotriva cred ca lucrul asta s-a intamplat doar putin mai devreme decat as fi pariat.

Am mai spus despre ce credeau useristii si ce spuneau pe la colturi pe cand pustiul Ghinghes umbla in campanie la brat cu LuciDinBraila. „Un pesedist cu care trebuia sa ne aliem pentru ca Luci sa castige primaria”. Ati uitat cumva cum l-au ars cei din gasca braileanului pe Palar? Nu cred. Acum e randul lui Ghinghes si asta pentru ca usor-usor, LuciDinBraila trebuie sa se debaraseze de cei care nu apartin gastii si sa faca loc celor care au slugarit si slugaresc in continuare la slitul braileanului.

Deja se stie in gasca asta a postacilor USR ca LuciDinBraila nu mai pupa nici primaria ba nici vreo candidatura pentru ea si astfel baietii s-au pus pe japca. Fix japca. Au reusit sa ademeneasca ce trebuia, au majoritate in CL si acum pot sa faca harcea parcea tot municipiul. Pe persoana fizica si in numele gastii largite. Asa cum nici papalapte Cernic si Lazar nu vor mai pupa in viata asta vreun mandat in parlament si profita cat pot de sumele castigate fara sa aiba habar de ceva si doar fiind prezenti, Luci al nostru nu va mai fi al nostru din 2024. Asta e clar.

Nu inteleg totusi cum poti fi atat de jegos (politic vorbind) si sa declari razboi celui pe care te-ai prefacut ca il pupi in fundulet pana sa ajungi primar si mai ales dupa ce in gasca userista nu e NIMENI mai capabil decat Ghinghes. Niste neica nimeni pusi pe functii dupa cum au lins clantele si atat.

Ghinghes ramane pe pozitii ba chiar se va intari dupa acest eveniment si va avea fara doar si poate o ascensiune in 2024 pe cand gasca astuia de la Braila va disparea total la urmatoarele alegeri.

Un USR nud, idiot si pervers. Un USR jegos si plin de lasi ce nu dau doi bani pe caracter. Pentru ei nu au contat niciodata astea dar Ghinghes a facut greseala sa creada miciunile lui Pinochio de Braila.