Open Air Blues in the garden festival, Ediția #2

Open Air Blues in the garden festival, a fost un „fenomen” ce s-a desfășurat în Darmănești, la poalele Nemirei, „un concept menit să integreze oamenii care vin în zonă în comunitatea locală, să exploreze Valea Trotușului și să-i descopere autenticitatea, unicitatea și frumusețile naturale si pentru câteva zile să simtă că aparține locului și comunității. Pentru că oamenii inspiră oameni… „, după cum afirma Marius Diaconescu , creatorul acestui eveniment.

Pe parcursul a trei zile (27-28-29 august 2021), pe scena amplasată pe Stadionul Uzul, au încântat publicul trupe te top ai muzicii blues, atât românești cât și străine, trupe ce au generat o atmosferă greu de descris în cuvinte , trăită la intensitate ridicată de cei prezenți.

27.08.2021 – Ride on Band, Stef Paglia Trio , Marius Dobra Band, Arthur Menezes

28.08.2021 – Maryliss Feat. AXiS, Aminda Nomade feat.Rares Totu’s Midnight Sun, Juwana Jenkins, Jessie Lee & The Alchemists

29,08,2021 – The Southern Cockroaches, Loup-Garou, Rares Totu’s Mighnight sun Feat.Dean Bowman, Big Daddy Wilson

Echipa noastră a avut privilegiul de a transmite live pe facebook intregul festival pentru cei care nu au putut fi prezenti fizic si care au dorit să asculte ritmurile de blues prin intermediul tehnologiei.

În primele două zile ale festivalului (vineri și sâmbătă), începând cu ora 11.30, au avut loc miniconcerte desfășutate în Salina Tg. Ocna, în sala Florin Piersic , astfel încât turiștii care erau prezenți au avut posibilitatea să asculte muzică de calitate, într-o atmosferă relaxantă.

În dimineața zilei de 29.august, la Centrul Cultural Ion Talianu din Târgu Ocna, publicul numeros prezent a putut să-l asculte live pe Vali Răcilă și pe cei de la Storytellers.

Vă lăsăm câteva linkuri pentru a vă putea bucura și Dvs. de atmosfera de blues ce s-a desfășurat în Dărmănești. Enjoy!