Pareri

Luci ii impinge pe Avram si Cochior in groapa. Nu e o surpriza. Urmeaza dosarele penale!

Pentru ca-l stiu pe Luci si ii cunosc viclenia nu m-a mirat azi comunicatul DNA in care a devenit deodata „fara vinovatie”. Am scris prin februarie despre cum braileanul nostru se va dezice de toti si de toate in momentul in care apare o buba. Pentru el conteaza numai momentul in care il poti ajuta, il poti ridica si atat.

Uite asa dupa ce a dat dispozitie si a pus presiune pentru angajarea lui Avram ca si inspector de specialitate, vina apartine acum lui Barbu Ion, cel responbsabil de Resurse Umane in Primaria Bacau. Pentru ca Luci al nostru se dezice de oricine ii poate crea probleme.

Gogoasa asta cu habarnismul braileanului despre actele de studii ale lui Avram nu merge nici dimineata la cafea. Luci posteaza intr-un inger desi e artizanul tuturor greselilor din administratie pentru ca el da girul. Semneaza. Si daca semneaza ca primarul nu e mai putin vinovat!

Asadar, cei care-i stati in preajma ganditi-va de doua ori cand va aliati sa ii facilitati un act ilegal pentru ca individul va va da un sut in fund si se va dezice de voi in secunda urmatoare.

Mai are vreo valoare Andreea Cochior si Ionut Avram in ochii braileanului? Nicidecum! S-a spalat pe maini si gata! El n-a stiut, n-a facut nimic…Atata prostie.

Foto: zdbc.ro