Pareri

Piedone de Bacau. LuciDinBraila a intrat in actiune! Racoleaza bucatile de beton abandonate.

Cui nu-i place sa priveasca actiunile lui Piedone de la sectorul 5 al Bucurestiului? Care primar nu e invidios pe faptul ca ala face treaba buna acolo si clipurile video fac milioane de vizualizari, postarile trecand de pragul a catorva zeci de mii de aprecieri. De comentarii nu mai zic.

Si daca esti un primar ZERO imprastiat cu viziunile pe niste foi electorale ce au pacalit bacauanii, daca esti habarnist si n-ai idee care sunt problemele orasului din moment ce Braila e orasul tau natal in care n-ai reusit sa te faci cunoscut, incerci sa copii. Incerci.

Iei una bucata problema stringenta, il chemi pe Tudor sa surprinda „actiunea” din 4 unghiuri ca sa para mai ampla si trantesti cateva randuri rupte din propaganda electorala. Asta a facut LuciDinBraila zilele trecute, trecand in fisa de realizari scoaterea unei bucati de beton de pe un spatiu verde al municipiului. Pentru el, problemele stringente ale orasului sunte cele de gen. Bine ca n-a trecut la realizari si faptul ca s-a vaccinat pentru ca intra in competitie cu senatorul Apa Plata. A iesit urmatoarea postare…

Mandru din cale-afara, braileanul nostru isi imagineaza ca e in postura de mic Piedone al Bacaului in momentul in care bucata de beton surprinsa din patru unghiuri e ridicata cu eforturi mari de un utilaj al Primariei. Putem compara postarea asta cu una dintre cele facute de Piedone? Nicidecum. Primarii gospodari fac treaba, afiseaza in postari de exemplu, realizarea unui parc complet in cateva zile si proiecte de milioane de euro din fonduri europene, nicidecum ridicarea unei bucati de beton. Posteaza despre resistematizari de cartiere, asfaltari si investitii ce trec de milionul de euro. Comparativ cu ce vedem in postarea astuia, ceilalti sunt primari.

Noroc ca s-a deblocat bugetul si Luci a reusit sa asigure motorina necesara utilajului pentru ridicarea acestei bucati de beton. Din penibil in penibil, braileanul mai are putin si se afiseaza pompos langa un angajat de la Spatii Verzi in momentul in care coseste vegetatia ajunsa la un metru deja. Cum? Nu se coseste in Bacau? Sunteti rai. Uite, daca Luci vrea sa va contrazica, maine poate asista la camasa alba de la umbra unui arbore la o astfel de actiune si Tudor poate surprinde momentul din…8 unghiuri!

Asta n-a inteles ca atunci cand vrei sa arati ca faci treaba chiar trebuie sa faci. In afara de laudele postacilor useristi ce au primit comanda, sute de bacauani l-au criticat si pe postarea despre care vorbim.