Pareri

VIDEO. Majoritate cu orice preț, cu oricine și în orice condiții. Atât a mai rămas din sloganul electoral „Fără penali în funcții publice”

Reflector Bacau a facut o analiza ce reflecta realitatea in care pare sa se scalde actuala administratie.

„O ședință de C.L. cu o asistență pe măsură și cu salutări de la malul Mării Negre. Cam asta a fost atmosfera de astăzi din consiliul local. Că ședința s-a încadrat în condițiunile perfecte ale inegalabilului Caragiale, o demonstrează zelul cu care patru consilieri ai puterii au votat de pe plajă și posibil cu o berică rece în fața, așa cum îi plăcea domnului Agamiță Dandanache. În altă ordine de idei, chiar amendamentul propus de primar ridică mari semne de întrebare, deoarece domnia sa a insistat sä fie amendat bugetul suspendat, care cu votul sau fără votul de astăzi rămâne în aer până pe data de 29.iulie.

Singurele aspecte demonstrate astăzi sunt muțenia prefectului, a primarului, a secretarului Popovici și a întregului aparat de specialitate la întrebările pertinente ale consilierului independent Chirilescu și bineînțeles aducerea la masa cu bucate a celor patru consilieri PRO România care au tocat urbea și în perioada 2016-2020. Dar asta nu mai contează. Majoritatea se face cu oricine, oricând și în orice condiții.”