Pareri

La naiba cu viziunea politica si dezvoltarea Bacaului! Sa ne fie noua bine!

Am fost un critic vehement al fostului primar Necula si majoritatea cititorilor isi aduc aminte de acest lucru, insa in ultimul an de mandat am ajuns sa inteleg cutumele administratiei impartite in doua: Primarul pe de-e parte si consilierii PSD de cealalta parte. Era greu sa mai realizezi ceva cand ti se tot punea piedici in tot ce voiai sa intreprinzi. In fine, alta-i problema.

#papaNecula a fost baza campaniei mizerabile a lui LuciDinBraila si eram invadati de mesajele astuia cum ca Necula a furat, a distrus Bacaul, a pus in functii neamurile si a facut dezmat in aparatul administrativ. La tot pasul, braileanul il arata cu degetul si aghiotantii platiti sau pacaliti sa presteze munca de postaci ii distribuiau mizeriile. In mintea braileanului, Necula era buba neagra a economiei locale si ne promitea el ca daca scapam de #papaNecula lucrurile vor reintra pe fagasul normal.

La cati bani pierduse Necula in ceea ce priveste dezvoltarea Bacaului, asa cum ne povestea LuciDinBraila si la cat indatorase Bacau dupa cum ne tot mesteca cu gura deschisa Luci apoi bomba cu „amanetarea Bacaului” de catre acelasi Necula ce era aruncata in pliantele mizerabile USRPLUS din campania electorala de anul trecut, ai fi spus ca braileanul nu da doi bani pe liderul PRO Romania. Si uite ca aflam cum e Necula as in administratie si PRO Romania formatiunea perfecta pentru un (alt) blat politic, doar-doar va putea sa treaca proiectele astuia care n-a miscat un pai de un an de zile din cauza arogantei.

Dupa ce a baut limonada copiilor gasiti in Stefan cel Mare se pare ca i-a mai trecut din greata si l-a instalat pe postul de director al SSPM chiar pe #papaNecula.

Nu pricep acum daca SSPM-ul e fix ceea ce trebuia sa dispara (dupa cum ne vorbeau useristii) si cei care au facut lucrari de mantuiala pe bani foarte multi (dupa cum tot braileanul ne spunea) si tot aia care si-au montat in conducerea ei toate rudele si apropiatii (dupa cum tot martienii ne povesteau).

Nu-i asa ca ati uitat tot? Tot ce le spuneati bacauanilor in campanie. La naiba cu viziunea politica si dezvoltarea Bacaului! Sa ne fie noua bine!