Pareri

USRPLUS ne alinta copiii. Pe facebook.

La nivel national propaganda USRPLUS continua sa ne uimeasca anuntandu-ne despre niste demersuri incredibile. Pe hartie, lucrurile pot fi asa cum vor ei sa ne imbuibe insa in realitate e haos.

Mai nou, USRPLUS-ul central ne arunca in fata o fituica propagandistica ce arata cam asa:

Am putea fi pacaliti si cu acest anunt de partid daca n-am fi auzit despre situatia cu inscrierea la crese de la noi din Bacau, acolo unde initial n-a fost respectat regulamentul si unde exista, atentie, 153 de contestatii! Toate aceste contestatii reprezinta grija si atentia USRPLUS pentru educatie? Includem aici si neplata burselor scolare asa, ca sa fie tabloul complet?

Cum ar fi sa includem si bugetul contestat si suspendat de prefectul USRPLUS Bulai la ordinul lui Luci? Nu-i asa ca avem un mediu propice pentru educatia copiilor nostri? Intre timp copiii lor sunt relaxati in concediile de pe plajele scumpe din cele mai indepartate zari si care n-au preocuparea incasarii burselor scolare de merit din moment ce „taticul” e salariat de lux in primarie.

Cum ajuta Luci intr-un final copiii bacauanilor pe perioada verii? Laudandu-i pentru initiativele civice in care vand limonada la marginea strazii?

Sa va fie de bine as zice in final, votul din 27 septembrie 2020 a fost pe masura a ceea ce traim acum…