Pareri

Limonada pentru pisici vs. apa plata pentru papagali

Ma gandesc serios sa ies la una din tarabele sociale si sa vand apa plata. La suprapret pentru a scoate bani frumosi, bani cu care sa hranesc papagalii. Cei din primarie nu de prin padurile tropicale.

Ma gandesc cum vine LiciDinBraila si-mi face reclama la taraba, neintrebandu-ma de fiscalizare sau de vreo norma de igiena, postand pe facebook asemeni primarului deja celebru si gospodar, Piedone. Bine, ala din sectorul 5 al Bucurestiului pare a posta niste rahaturi in comparatie cu propaganda facuta de braileanul ce sustine mai nou limonada pentru pisici.

Cum? N-ati vazut postarea celebra cu aroma de cacao braziliana ce ilustra grija nevinovata a unor copii pentru pisicile din zona Stefan cel Mare?

Vreau sustinerea braileanului in ceea ce priveste voluntariatul meu in materie de vanzari racoritoare pentru papagali. Ca-s ei Cacatatuidae sau Psittacidae nici nu mai conteaza, important e ca-s aia care stau in sezut pe scaunele din primarie si ii hranim din ce in ce mai greu. Sa le dau o mana de ajutor si sa le asigur macar apa banuind ca limonada pisicilor le-ar strepezi ciocul si ar avea o mutra prea acra.

Daca afacerea cu apa plata mi-ar merge bine jur ca as dona profitul unor bacauani ce vor sa umble cu spay-uri de tantari prin parcurile bacauane pline de musculite si tantari, folosind cele mai noi combinatii de otravuri. Ma gandesc ca tantarii ar putea deranja papagalii asadar #facemtreababuna.

Nenea Luci, o postare despre buget, cum ai reusit matale sa pui pe chituci un oras de 170.000 locuitori pe cand?