Pareri

Una locală, de Bacău…

Dacă era primar Seche…hai că nu are rost să luăm fapt cu fapt în comparație, mai ales că erau alte timpuri, alte legi in vigoare și mult mai puțini bani disponibili. Dar revin la morgana asta, dacă era Seche primar astăzi..Scurt, nu scăpa Chirilescu postul de vice, garantat!

Un om proactiv ca acest consilier independent era numit viceprimar, alături de mânzul de Ghinghes! Seche știa să-i exploateze, să-i pună în serviciul public, cam așa ar fi făcut Seche. Astăzi chiar daca Ghinghes a ajuns vice pe muncă și numele lui, primarul nu știe cum să-l mătrășească, îl încurcă la combinații, la majoritate in CL.

Să ne amintim că în primul mandat, primarul Sechelariu nu a avut majoritate in CL, dar orașul a cunoscut însă o transformare care nu a trecut neobservată la nivel regional. Să ne povestească Ilie Barzu, el știe mai bine cum s-a descurcat Seche cu un CL contra.

Astăzi orașul are din nou primar și un CL in care opoziția are majoritate, așa cum a avut Seche in primul mandat. Cu mai puțini bani disponibili, dar cu mult suflet și talent in a negocia, Seche a știut să gestioneze situația, avea experiență din privat unde era un om de afaceri de succes.

În comparație, 2021 prinde Bacăul cu un primar flămând de orice, putere, bani, ego, de orice dar mai puțin de a demonstra ceva băcăuanilor. Nici nu pot compara, indivizi precum Hrebenciuc și săgețile sale nu pot fi comparați cu Doru. Care ați trăit aici pe timpul lui Doru, puteți compara, nu voi aduce însă nici un epitet în dreptul lui Viziteu, o veți face voi la vot în 2024. Până atunci vom răsturna record după record, după diploma de „Orașul Fânului” vor urma alte diplome, una mai brează ca alta. Să fim sănătoși să apucăm să punem stampila pe altul în 2024.

One thought on “Una locală, de Bacău…

Comments are closed.