Advertorial

Încălzirea în pardoseală și gresia fac mereu “casă bună”

Dragostea noastră pentru gresie, ca români, pare …nesfârșită! De ce? Poate pentru că este unul dintre cele mai durabile, elegante și contemporane tipuri de pardoseli pentru bucătării, băi și holuri.

Avantajele acestui tip de pardoseală

Lumea decorului cu țiglă pare absolut uriașă, fara limite, deoarece diferitele modele, finisaje și culori disponibile în magazinele din tara noastra sunt nesfârșite. Este nevoie de multă analiza și inspirație, de asemenea, deoarece stilul, forma, dimensiunea și chiar modul în care instalați plăcile pot spori un spațiu mic, pot adăuga căldură și extrem de mult caracter, dacă lucrurile sunt făcute corect. Gresia vine în atât de multe opțiuni, atât în ​​calitate, textură, model și culoare, încât poate necesita un designer de interior sau un arhitect pentru o consultanta profesională! Gresia poate pune pune punctul pe i la un design greu de obținut în alte moduri. 

Este foarte ușor de curățat, poate rezista la apă – fără a se flamba, precum lemnul și se comporta foarte bine într-o mulțime de situații. În zonele cu trafic intens, cum ar fi o încăpere în care multă lume intra cu nisip, noroi sau mizerie, asigurați-vă că utilizați plăci care vor rezista l aceasta granulație care poate distruge finisajul.  

Plăcile ceramice sunt rezistente la zgârieturi, lovituri și umezeală. Rezultatul? O pardoseală cu întreținere redusă, ușor de curățat.

Puține minusuri

Piața gresiei este uriașă, iar unele opțiuni, din tari sau de la producători cu renume pot deveni foarte costisitoare. Sfatul nostru este să căutați modele din sezonul trecut, care ar putea adăuga o caracteristică eclectică binevenită în casa ori spațiul tău, fără costuri mari.

Ca si sugestie, din partea specialistilor, vine următorul gând: Ia în considerare camera în care așezați gresia și alege cu atenție finisajul de suprafață, deoarece piatra foarte lustruită poate fi foarte alunecoasă atunci când este umedă, în timp ce finisajele mate atrag mai ușor murdăria. În zonele foarte umede, cum ar fi dușurile, asigurați-vă că utilizați plăci la scară mai mică pentru a fi mai puțin alunecoase. În climă rece, se poate adăuga încălzire prin pardoseală. 

Care sunt motivele pentru a alege aceste sisteme de încălzire?

Ai o opțiune modernă, ce oferă o încălzirea uniformă a încăperilor. Căldura vine de jos în sus, ceea ce duce la economii de bani și la un confort sporit. Poți păși desculț pe orice suprafață. Ai pereții liberi de calorifere și te bucuri de reglaj optim, cu termostate de ultima generație.  

Găsește aici oferta de încălzire în pardoseală prin CASE CĂLDUROASE și află totul despre aceste instalații.