Pareri

Postacii useristi au solutia pentru Bacau. Majoritate cu Opozitia! USR Bacau e din ce in ce mai maro.

Cunoasteti genul ala de postaci care sunt de fapt niste habarnisti dar au pretentii de oameni politici? USR Bacau e recordmen in acest sens si putem face o lista cu cativa dintre ei. De fapt, Urban Bacau i-a tot mentionat.

Postacii care-si dau cu parerea doar-doar ii baga Luci pe undeva au aparut ca ciupercile dupa ploaie imediat dupa ce braileanul a castigat primaria. Aproape toti au fost proptiti intr-un loc caldut chiar daca n-au avut diplome sau au fost citati in niste procese ce mentionau FURTUL de telefoane.

Postacii Lipa-Lipa aciuati pe langa brailean intr-o campanie mizera stiu cum sa rezolve si sa dizolve habarnismul primarului. Sa isi atace colegii, sa-i devoreze si sa le ceara demisia in detrimentul celor din opozitie, fix aia despre care tot postacii Lipa-Lipaspuneau ca-s niste neica nimeni. Acum rezolvarea majoritatii se vrea rezolvata cu pesedistii despre care vorbeati in lunile trecute? Cum ar veni, va faceti frate si cu dracul doar sa treceti puntea. Astia ar manca folosind polonicul ziua in amiaza mare doar sa-si atinga scopul.

Daca l-a amagit pe Paler si acum pe Ghinghes, astia sunt pregatiti sa mai pacaleasca pe cineva pentru ca administrarea municipiului sa poata fi facuta pe persoana fizica.

Nu mai e meritocratia cuvantul de ordine in USRPLUS? Nu mai faceti echipa folosind oameni competenti, noi in politica si capabili sa dezvolte orasul? Pai cei din opozitie nu faceau parte din categoria asta pana acum cateva zile.

Nu e Ghinghes vreun as al politicii locale dar cand vezi un Fanaru dandu-si cu parerea despre solutiile de compromis manjite cu rahat din orice partid realizezi si mai mult ca ai votat extrem de prost in septembrie 2020. Cand apare si un Enache vestit cardist care, dornic sa stea comod si el intr-unul din scaunele cabinetului primarului treaba devine si mai maro. Topan, Popica, Mititelu si Zbarna au ramas mici copii pe langa postacii astia noi care vor sa demonstreze ca pot fi salvatorii Bacaului.

Sezi bland. Sau mai bine zis, la cat de maro s-a facut USR Bacau nici nu mai conteaza. Ar fi bun un Chirilescu acum sa formati o majoritate? Pai nu mai e pesedistul care blocheaza tot si care n-are habar de administratie? Acum a devenit bun? Sau poate Diaconu si Pro Romania? Pai nu e partidul lui #PapaNecula? Nu era ala primarul ZERO care a distrus Bacaul? Cum ma, acum, brusc au devenit optiunile viabile pentru administratia bacauana? Cat de jegosi ati devenit…Ce penibili si ce oportunisti de doi lei. Voua nu v-a spus nimeni cat de prosti sunteti? Aaaaa, stiti deja.