Pareri

Candidatii USRPLUS in 2021 sunt de locul 7. Din tot atatea locuri.

Din cei 1.335 de cetateni ce s-au prezentat la votul exprimat duminica pentru alegerea primarului comunei Tamasi a castigat detasat candidatul PSD si nu s-a produs nicio surpriza.

Surpriza a fost produsa de candidatul USRPLUS, Ciprian Varvarii care a strans 18 voturi. Probabil ca nici toata familia si rudele lui nu l-au votat. Cam asta e increderea pe care o are mediul rural in ceea ce inseamna oameni noi in speta USRPLUS si astfel locul 7, ultimul, e ceea ce inseamna USRPLUS in politica romaneasca.

Cu tot cu senatorul „Apa Plata” prezent la brat cu Ciprian Varvarii si cu toata echipa de catei maidanezi, userismul rural ramane la nivelul ZERO in judet.

LuciDinBraila are pe mana politicienii din judet si parca totul e un tablou perfect. Cand nici marele sef de trib nu reuseste nimic in zona administratiei locale n-ai cum sa ai membri valorosi in „parohiile” din judet.

Singura pacaleala USRPLUS ramane in istorie ca fiind braileanul la localele din municipiul Bacau si asta doar cu ajutorul povestii ursului pacalit de vulpe. Si Palar si Cristian au adus probabil mai mult de 90% din voturile exprimate in dreptul lui.

In rural mai incercati domnilor. Uite, la Garleni aveti ocazia sa urcati pe locul 6. Din 6 candidati. 🙂