Pareri

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului intenționează sa dea un tun. Să facă și ei ceva bănuți.

Biserica a dus-o cam rau in pandemie deoarece nu s-au mai tavalit enoriasii la moaste, n-au mai avut ocazia sa puna un ban in cutia milei, n-au mai cumparat „produsele” marca BOR si de aceea, mai marii bisericii s-au gandit ca pot face un ban cinstit.

Arhiepiscopul Ioachim a cerut cu titlu gratuit un teren în suprafaţă de 13.093 mp, situat în
Bacău, str. General Ștefan Gușe nr. 4, pentru amenajarea unui cimitir scrie zdbc.ro.

Terenul e al Primariei Bacau si valoreaza un milion de euro. Dar astia il vor gratuit. Pai …draga parinte, arhiepiscop, arhangheli si alte „grade” bisericesti. De ce nu-l cumparati daca tot vreti sa va apucati de afaceri. Ca locurile de veci in cimitirul dorit de Arhiepiscopie va costa bani, nu se da moca. Deci, daca vrei sa intri in afaceri, investesti. Sau poate ca BOR s-a obisnuit cu mocaciuni ale statului roman?

Se are in vedere si plata taxelor catre statul roman de pe urma afacerii sau mocaciunea e dorita de Ioachim pana la capat?

De ce se arunca LuciDinBraila sa-l ofere gratuit? Nu ar fi mai bine sa-l dea gratuit unei firme care sa asigure un numar de locuri de munca? Sau pur si simplu sa-l ofere gratuit unor tineri din Bacau cu scopul de a-si construi o casa. Primaria s-a gandit la o afacere a bisericii ortodoxe si nu la cetateni.

Stim povestea cu socrul braileanului si cu vreo 30 de ha de teren donat. Se vrea continuata povestea donatiilor catre biserica si aceasta sa faca bani cu sacul in acest timp, afacerile cu locuri de veci fiind o oportunitate de neratat.

Speram ca ai nostri consilieri sa nu voteze o asemenea tampenie si sa-si foloseasca mintea. Avem locuri de veci domnilor, nu suntem intr-o situatie de criza ci doar intr-o criza financiara (probabila) a Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului.