Pareri

Barna, Drula si braileanul pe Centura. Doar Luci e „obisnuit” cu Centura.

Mare tam-tam pe santierul Centurii Bacaului acolo unde au fost prezenti cei din USRPLUS. Drula si Barna. Nu astia erau cei care ii blamau pe cei din PSD ca prea vin des la poze pe Centura? Ba da, fix ei. Acum nu-i mai deranjeaza propaganda de partid pentru ca sunt si ei in poze.

In stirile de azi s-a scris despre acest eveniment dar nimeni nu a scris ceva si de Luci. Cum de ce? Pai Luci a venit si el in graba la poze poate ii mai creste cota dupa administrarea dezastruoasa a municipiului si aranjamentele de la alegerile interne USRPLUS. Uite ca spunem noi. Cu parul in vant si aranjat la patru ace, Luci a salivat si el langa Barna si Drula poate il baga si pe el in seama. Nu l-au bagat dar l-au lasat sa se uite ca vitelul la poarta noua. Pardon, la panoul pe care il prezenta constructorul. Fiind atent la privirea lui cu siguranta n-a inteles nimic din plansa aia dar….a fost si el prezent.

Centura Bacaului trece prin municipiul Bacau? Si ce cauta braileanul acolo? Crred ca asta e obiectiv de CJ si nicidecum de primar ZERO. Prezenta lui probabil ca si pe Barna l-a deranjat din moment ce Luci nu a adus niciun plus de imagine partidului care l-a propulsat la Bacau. Mai degraba Barna si Drula a mers pe minus 🙂

Ce a declarat Drula:

„Astăzi am fost într-o vizită pe ceea ce a fost până deunăzi șantierul Centurii Bacău, alături de vicepremierul Dan Barna. Mă bucur să văd că lucrările la sectorul 2, ultimul dintre cele trei ale proiectului au fost terminate. Constructorul a solicitat Companiei de drumuri să organizeze recepția lucrărilor, astfel că, în perioada imediat următoare, vom da în folosință integral această variantă de ocolire” a declarat ministrul Cătălin Drulă.

Ce a declarat LuciDinBraila:

#nimic #grupulcelor12 #contestbugetul #recreezBacaul

🙂

Foto: zdbc.ro

One thought on “Barna, Drula si braileanul pe Centura. Doar Luci e „obisnuit” cu Centura.

Comments are closed.