Pareri

L-a „facut” pe Palar in toamna si acum pe Ghinghes. Urmeaza artificiile.

Cand nu ai potenta de vreun fel incerci sa castigi ce-ti doresti folosindu-ti viclenia. Impotenta politico-administrativa a braileanului l-a determinat sa-i pacaleasca pe cei care puteau sa-i aduca cel mai mult capital politic.

A inceput cu PNL-ul pe care l-a tavalit cum a vrut si l-a trimis pe Palar in spatele clasei. A continuat cu Ghinghes pe care la sabotat in stilu-i caracteristic. Imi aduc aminte cum Ghinghes anuntase ca doreste sa candideze la functia de primar al municipiului Bacau din partea Aliantei USR-PLUS si urma sa aiba o confruntare cu Luci urmata de un eventual vot intern pe care oricum braileanul il masluia.

Imi aduc aminte ca pe vremea aia eram apropiat gastii useriste si ca Cernic era foarte speriat de concurenta ce aparuse in sanul Aliantei povestindu-mi ca trebuie sa faca ceva sa-l determine pe Cristian sa renunte! I-am spus si lui Ghinghes despre „iubirea” ce i-au purtat-o astia din gasca edilului si cum il muscau de fund. Ii intrebam de ce Luci nu accepta provocarea pe care Ghinghes i-o lansase. „Pentru ca Luci ar fi pierdut confruntarea” imi raspundeau.

Dupa ce au reusit sa-l determine pe Ghinghes sa renunte la candidatura (si ma mir ca au reusit sa-l pacaleasca la fel ca pe Palar) gasca userista s-a proptit cu fundul in PLUS. Trebuiau sa dispara toti plusistii din Alianta dupa cum deputatul Lazar scria pe facebook. Au actionat ca niste mafioti pastrand langa ei doar cei mai serviabili membri ai partidului si au dus o campanie ce a denigrat insasi existenta PLUS.

In campania electorala din toamna Luci a aparut la brat cu Ghinghes profitand de capitalul de imagine al acestuia. In sufletul lui, braileanul nu a dat niciodata doi lei pe acesta. Prietenii mei useristii de atunci stiu asta si isi aduc aminte discutiile noastre.

Culmea prostiei in cercul asta de babuini USR s-a intamplat la alegerile interne cand niste ditamai tantalaii ca Topan, Zbarna, Fanaru sau Carligeanu au reusit sa-l depaseasca la numarul de voturi pe Ghinghes, in BL. Bai nene, prostia se vede de la o posta. Sa inteleg ca Ghinghes locul 24 si Topan locul 10 e ditamai meritocratia userista? Ditamai corectitudinea acestei filiale acaparate de o gasca penibila? Nu! E o filiala care va disparea peste 3 ani si jumatate si Topica va ramane doar un nume pe un afis. Bine, nici n-a fost vreodata mai mult. Mititelu nu lipseste din peisajul noului USRPLUS chiar daca a fost ocupat cu „voluntariatul” pe bani de la maratoanele vaccinarii.

Da! Ma repet: Ghinghes a fost folosit de brailean si asta spun foarte multi bacauani. Daca se folosea de un Topan, intelegeam. Ala n-are minte. Dar Ghinghes? Si tot eu va spun: Roata se intoarce si sunt sigur ca Ghinghes mesteca bine ce i s-a intamplat, urmand ca pe viitor sa asistam la niste surprize. Asta ramane aici scris.

Alegerile interne sunt acum încheiate.
Mulțumesc tuturor pentru participare și pentru echipa pe care mi-ați dat-o. Urmează 2 ani de construcție pentru o filială coezivă, axată pe lucru colaborativ și inițiativă descentralizată. Pentru aceste obiective, există încă din 2017 un cadru local decizional pe care l-am inițiat ca simplu membru, niciodată bine amorsat datorită penuriei de membri cu disponibilitate predictibilă și veșnicei stări de campanie, care a culminat cu cea internă actuală. Acum, situația e alta. Experiența e alta. Rezultatele vor fi altele.
Vă prezint rezultatele alegerilor interne, conform procesului verbal al Comisiei electorale:
Președinte Teodor Lazăr (254/400)
Cristian Ghingheș (128), Liviu Rusu (16), Bogdan Drăguț (7)

Birou (vicepreședinți) Sebastian Cernic (254/416), Daniela Andrei-Bolog (252), Laurențiu Boca (250), Leonard Bulai (248), Geta Drăghici (247), Lucian Stanciu-Viziteu (246)
Birou Claudia Bulai (245), Ana Groza (245), Felicia Ciobanu (244), Cezar Fânaru (241), Claudiu Irimia (239), Irinel Tudor (239), Silviu Cârligeanu (238), Corina Chiriac (235)
Supleanți birou Mihai Măriuței (235), Marius Zbîrnă (235), Adrian Negru (233), Cătălin Costache (232), Silviu Cernat (231), Florin Țopan (231), Andrei Ștefănică(Țoșcă) (230), Adriana Popa (224), Cristian Ghingheș (146), Cătălin Dinu (140), Marius Naidin (140), Marius Botezatu (137), Gabriel Budău (136), Ionuț-Bogdan Botezatu (135), Robert Ciobotaru (133), Gabriel Lupu (131), Irinel Timaru (131), Liviu Rusu (130), Eusebiu Cernat (129), Gheorghe Saftiuc (128), Sorin Lazăr (121), Irina Iuțuc (117), Daniel Ladaru (117), Ștefan Mototolea (117), Bogdan Drăguț (21), Răzvan Asmarandei (20), Ioan Mahu (15), Florin Petrea (15), Mihai Mihăilă (12), Vlad Făghiean (11), Maricel Matei (11)

Arbitraj Simona Andronic (255/403), Iulian Mititelu (255), Tinca Tamaș (253)
Supleanți arbitraj Luiza David (246), Radu Arim (242), Raluca Rotaru (240), Petronela Chicoș (124), Romel Guțu (29), Vlad Anuți (25)

Cenzor Manuela Buftea (331/349)
Supleanți cenzor Sebastian Ilieș (18)

One thought on “L-a „facut” pe Palar in toamna si acum pe Ghinghes. Urmeaza artificiile.

  1. Lazăr a întrat pe mangla obișnuită imbarligand termeni sa para interesant. Asa cum am mai spus, USR Bacău are rolul stabilit de a oferi Municipiul Bacău către PSD Bacău, sarcina cu care se achita cu brio!!

Comments are closed.