Advertorial

Deparazitarile cu NexGard – comprimatele gustoase pe care le iubesc cainii

Alege NexGard (afoxolaner) si protejeaza câinii împotriva puricilor și căpușelor.

Câinii adoră gustul delicios și vă vor permite usor sa le oferiti acest comprimat masticabil, în fiecare lună

NexGard este prima alegere a medicilor veterinari, prescris de peste 270 de milioane de ori. Descopera o protecție puternică împotriva puricilor și căpușelor, usor de administrat intr-o doză sigură.

Acesta este un medicament utilizat pentru tratarea infestărilor cu purici și căpușe, precum și  a infestărilor cutanate cauzate de acarieni, la câini. Poate fi folosit ca parte a tratamentului dermatitei alergice la purici (o reacție alergică la mușcăturile de purici). NexGard conține substanța activă afoxolaner.

NexGard este disponibil sub formă de tablete masticabile în patru concentrații diferite pentru utilizare la câini de diferite greutăți; se administrează sub formă de tabletă cu concentrația adecvată pentru greutatea corporală a câinelui.

Cum functioneaza? Ucide puricii în 8 ore și căpușele în 48 de ore. După ce a fost administrat, acțiunile sale durează pana la cel puțin 5 săptămâni împotriva puricilor și până la o lună împotriva căpușelor. Tratamentul trebuie repetat la intervale lunare în timpul sezoanelor de purici sau căpușe.  

Pentru mai multe informații despre utilizarea NexGard, consultați prospectul sau contactați medicul veterinar. 

Cum funcționează NexGard?

Afoxolanerul, acționează ucide paraziți care trăiesc pe sau în piele sau în blana animalelor, cum ar fi puricii, căpușele și acarienii. In asa fel incat substanța activă care are efect, puricii și căpușele trebuie să se atașeze de piele și să înceapă hrănirea cu sângele câinelui.

Afoxolanerul ucide paraziții provocând o supra-stimulare a sistemului lor nervos. 

Ai doar de castigat

  • Te bucuri de increderea castigata la nivel mondial – nu degeaba este prescris in fiecare zi!  
  • Protecție eficienta împotriva puricilor și căpușelor, pe tot parcursul lunii și este aprobat de autoritati pentru a preveni infecțiile care cauzează boala Lyme.
  • O doză sigură –  NexGard este un comprimat testat si acreditat, pentru câini și pui de la 8 săptămâni in sus, de peste 4 kilograme, până la vârsta adultă.

Ce ai de facut?

Cumpara-l, administreaza-l usor (printr-o singura muscatura) si bucura-te de protectie, pentru o luna intreaga! Va veti simti mai protejati si mai linistiti, zi de zi!

Ai peste 15 produse din care sa alegi, in functie de greutatea cainelui tau. Poti alege pachete cu unul sau cu mai multe comprimate, pentru o economie suplimentara.

Profita de reduceri de pana la 25% la Nexgard in farmacia online Petmax.ro si bucura-te de o vara minunata alaturi de cainele tau!