Pareri

OMUL din curtea USR.

O veste buna vine din partea USR. De fapt nu din partea partidului astuia ci din partea unor oameni realisti de aici, oameni ce realizeaza dezastrul in care se afunda gasca braileanului.

Liviu Rusu candideaza la sefia USRPLUS si e pe lista alaturi de Lazar „Pampa”, actualul presedinte USR parte componenta a gastii useriste ce-si doreste sa acapareze tot. Am discutat de 2-3 ori cu Liviu si nu mi-a lasat o impresie rea. Rebel de fel, omul nu pare genul care sa dea cu piciorul realitatii ce il inconjoara si chiar mi-a placut asta. Mai mult apreciez astazi anuntul cu care a venit, cel de a candida la sefia USRPLUS.

Mai mult decat acest gest mi-a placut textul. Pare rupt de bula ipocrita in care traiesc 99% dintre useristi, una creata si mentinuta de Luci cu ajutorul unor slugarnici din partid si cu miscari de trupe spre filiala locala pentru a intari pozitia braileanului, miscari de gen „autobuzul” reprezentative pana acum un an PSD-ului. Lazar pare sa fie omul care e in stare de asta si omul care se ocupa de aceste tampenii.

„Candidez pentru Biroul Local Municipal Bacau si pentru Presedentia Filialei USRPLUS Bacau.
Drumul pe care ne aflam este drumul catre dezastru.
inainte de a Salva Romania trebuie sa ne salvam pe noi de ceea ce devenim.

Eu am nevoie de votul tau pentru a putea readuce idealurile altruiste care ne-au adus impreuna.
Situatia noastra de acum este buna doar pentru cine nu vrea sa vada ce am ajuns, suntem pe cale de a deveni o clona sluta a PSD. Libertatea de exprimare, democratia autentica prin care „fiecare conteaza” au disparut fiind inlocuite de un proiect mult mai amplu de calomniere si distrugere a imaginii celor care nu sunt obedienti.

Colegii nostri ex-PLUS sunt etichetati ca „oportunisti” (si chiar mai rau de atat) iar noi, cei din vechiul USR care ii trata mcu camaraderia, noi suntem „tradatori”. Meritocratia, valoare fundamentala a USR este inlocuita de promovarea obedientilor si mediocratiei.

Pentru aceste lucruri e nevoie sa dam „restart”, sa avem o alt drum.
Am fost membru in vechiul Birou, cel care trebuie inlocuit. Am fost practic opozitia, incercind sa tin drumul drept intr-o furtuna de ambitii si vicii personale. Nu am reusit dar a contat, am fost prea putini cei care nu au schimbat onoarea contra beneficii.
Avem modelul PNTCD pe care il urmam si vom ajunge exact unde au ajuns ei.

Votul din 19 iunie la A. G. USRPLUS Baciu e crucial pentru unde ne vom afla peste doi ani.
Pentru aceasta imi trebuie votul vostru!”
a declarat Liviu Rusu.