Pareri

Cristian Ghinghes poate scoate USRPLUS din mocirla! Depinde doar de mizeriile USR/Luci.

Nu sunt un aplaudac al viceprimarului Cristian Ghinghes, asta e clar si se poate vedea in ceea ce inseamna pareri personale pe acest blog. Nu am ezitat niciodata sa-i critic actiunile ori de cate ori am simtit ca e corect acest lucru. Ba chiar ultima postare in care il mentionez e tot una critica.

Dar daca e sa privesc spre lista de candidati care vor „concura” in aceasta seara la functia de presedinte al filialei municipale USRPLUS consider ca el poate fi adevarata salvare a acestei aliante. O alianta care a devenit un partid unic. Cristian Ghinghes poate restarta USRPLUS de maine si asta daca va avea loc in jocurile murdare pe care le aplica useristii in aceasta campanie interna.

Oamenii braileanului au facut campanii murdare de cand USR Bacau s-a nascut si nu am uitat ce s-a intamplat la fiecare dintre acestea. Nu am uitat cum si-a montat in functii pe cine a vrut, cum a vrut si cand a vrut. Astia au putut face mizeriile pentru ca a existat doar Luci pe tapet si regulile de partid le-a incalcat fix asa cum a dorit. Acum vorbim in alti parametri, reguli care vor fi mai greu de incalcat, mizerii care vor fi mai greu de facut.

Nu subestimez inca puterea braileanului de a distruge pana si noul partid creat dar sper sa nu mai aiba puterea asta. Sper ca mai sunt si membri care sa-si foloseasac creierul si nu doar oportunismul in ceea ce inseamna lupta politica. Sper ca Cristian Ghinghes sa fie apreciat de tot mai multi useristi si privesc cu incredere spre pozitia lui Liviu Rusu.

Ma gandesc ca niste oameni slugarnici ar trebui sa dispara din peisajul noului partid si ma gandesc aici la Lazar. Sincer, USRPLUS are unica sansa de a iesi din mocirla in care alianta a intrat doar eliminand raul aici privind spre lichelele care inca se cred cu targetul la apa plata in minte, la slugaii ce au primit pomana braileanului devenind postaci penibili beneficiind ba de o functie la bugetari in dreptul sotiei, ba de voluntariat platit pe la maratoanele vaccinarii.

Cu siguranta si politica URBAN BACAU se va schimba in cazul in care leprele useriste nu vor ramane in conducerea noului USRPLUS. Daca membrii vor considera ca preferabil e dezastrul, le uram succes. Sunteti in prapastie!

URBAN BACAU sustine candidatura lui Cristian Ghinghes si ii ureaza succes in aceasta seara!