Pareri

O ploaie de vară, cel mai bun bilanț pentru mandatul lui LuciDinBrăila!

Stiu ca seamana cu un titlu pompos din toamna anului trecut cand actualul viceprimar Cristian Ghinghes arata in imagini dezastrul din oras dupa o ploaie zdravana. Si mentiona despre un „bilant” al administratiei Necula.

Uite ca suntem in 18 iunie 2021 dupa 8 luni de administratie USRPLUS/PNL si tot dezastrul unei ploi de data asta de vara e singurul bilant al actualei administratii. Cristian Ghinghes uitase sa mentioneze cateva lucruri finalizate de Necula ca de exemplu Insula de Agrement, giratoriul din Serbanesti, refacerea giratoriului de la Economic, niste parcari prin cateva cartiere, niste banale plombari stradale pe care in cele 8 luni de actuala administratie nu le-am vazut, Parcul Fagaras, giratoriul de la Politie si alte lucruri marunte pe care nu le vedem facandu-le actuala administratie.

Necula a miscat cate ceva, intradevar, mult prea putin decat promisese dar nu a stat pe silent ca Luci. Niste fotografii cu inundatiile din toamna dorea sa fie o palma data administratiei Necula si trebuie sa amintim ca asta se intampla cu 7 zile inainte de ziua alegerilor. Se subintelege si de ce batea cu pumnul in masa Ghinghes.

Ce ar explica Ghinghes astazi cand orasul arata fix la fel? Ca cei 12 nu-l lasa sa-si faca treaba? Placa asta a devenit plictisitoare. Alta explicatie mai avem?

Sa privim ce a fost in Bacau astazi: