Comunicat de presa

Liviu Miroșeanu candidează la președinția PNL Bacău!

Am stat și am cumpănit bine. Și am decis să candidez pentru funcția de președinte al municipalei PNL Bacău.

Plec în această competiție cu gândul că PNL trebuie să redevină ceea ce a fost în orașul Bacău. O voce. O forță în administrație! O echipă unită. Seriozitate. Performanță. Acestea sunt obiectivele mele. E simplu? Cu siguranță, nu. Dar deloc imposibil, dacă ai alături oameni competenți, dacă deschizi partidul și iei în calcul proiecte noi!

Să nu uităm: administrația liberală a condus 12 ani orașul Bacău. Ce a rămas în urmă? Investiții, dezvoltare, sute de milioane de euro fonduri atrase. Ce a urmat după? Stagnare, praf, scandaluri.

Mă bucur să fac echipă cu Mircea Fechet, candidat pentru președinția Organizației județene PNL Bacău. Ce avem în comun? Dorința de a schimba lucruri. Și, cu toată modestia, seriozitatea și spiritul de echipă. Cred sincer că eu și Mircea, alături de colegii noștri, ne putem bate pentru proiecte băcăuane.

În toată activitatea mea, profesională și politică, am înțeles că performanța se face doar cu oameni buni. Și doar o echipă unită, implicată și echilibrată poate avea forța de a atinge obiective asumate. Iar obiectivul nostru, al liberalilor băcăuani, este să repornim dezvoltarea! Se poate!” a scris viceprimarul Liviu Miroseanu pe pagina de facebook.