Comunicat de presa

Manix Balan, presedintele Alternativei Drepte din Bacau ii aduce reprosuri edilului.

Până acum am tot tăcut și nu prea am vrut să-mi fac publicitate pe numele altora, dar acum nu mai este vorba de așa ceva. Domnule Primar Vezeteu, deci vă rog, venim cu rugămintea la dumneavoastră, faceți domnule ceva și cu Aleea Parcului Cancicov.

Am să vă expun aici câteva probleme care trebuie rezolvate, fiindcă am ajuns la capitolul ăsta, vedeți că avem, str. Tineretului, din cartierul CFR Bacău, plină de gropi. Pai ce facem, d-le Primar? Cu Sala Polivalentă, ce aveți de gând? Le-ați promis simpatizanților USR că o să trimiteți o echipă de la primărie sa asfalteze, străzile din cartierul CFR, acum ce se întâmplă?

Mai jos am punctat cateva lucruri demne de un bun gospodar. Lasă ședințele și mergi pe teren, domnule Vezeteu Lucian. O să vezi o grămadă de lucruri care încă nu sunt in regula în oraș.

Incerc să fiu cât mai diplomat, nu doresc decât să faceți ce ați promis oamenilor celor care au crezut în proiectele dumneavoastră. Vedeți că băcăuanilor nu prea le convine cum gospodariti orașul lor. Puneți-vă pe treabă serios, altfel vă pierdeți simpatizanții care au votat omul, nicidecum partidul.
Câteva idei de bun simț…

Alte lucruri importante:

-vopseste băncile din parcul mare;

-pune in funcțiune fântânile arteziene din același parc;

-plombeaza găurile mari din acelasi parc;

-vezi că se darama gardul parcului dinspre Aleea Parcului și poate să accidenteze pe cineva;

-mergi să vezi cum arata zona din spatele restaurantului.” a declarat Manix Balan, presedinte al Alternativa Dreapta Bacau.