Pareri

Cand sanatatea mintala e primul lucru pe care-l pierzi

Sa fii dobitoc in zdrente si sa te vezi la costum e demn de psihiatria oricarui spital oricum prea plin din Romania. Sa fii si dupa „tratament” tot dobitoc inseamna sa nu ai leac pe intreg mapamondul.

Un individ pe care-l simpatizam acum cativa ani e indoctrinat de „oamenii noi” si da dovada ca pana si primele opt clase le-a facut de pomana. Pe banii statului. Adica ai nostri.

Consilierii locali sunt alesi in urma votului electoral democratic. Asa se intampla in tarile civilizate inclusiv in Romania. La fel si in Bacau. La fel si in septembrie 2020. Deci, 23 de consilieri bacauani au fost alesi de votul democratic exprimat de bacauani. Ghinghes, Groza, Chirilescu, Diaconu….si lista continua. Pe limba tuturor dobitocilor acestia au fost alesi in acelasi mod. Ca asta e legea.

Un dobitoc spune ca cei 12 consilieri din opozitie au fost alesi in urma unei liste si cunoscuti doar de vecinii de scara si de rude. Nu pare ca si-a luat pastilele. Sincer, omul a deviat rau de la realitate si ii dauneaza grav sanatatii. Nu celei mintale ca aia e deja pierduta. Exista…inca exista niste indivizi imbolnaviti pe vecie de braileanul care-si linge dejtele vazand ca mai are prosti in ograda.

Boss-ule, consilierul Chirilescu a fost ales cu mai multe voturi decat Groza daca mai tii minte matematica din clasa a 3-a. Pe limba ta, asta a avut mai multi vecini de scara si mai multe rude decat Groza. Tot dupa judecata ta dreapta de lingau userist fara leac.

Cititi comentariul si judecati singuri. Sa-mi spuneti unde am gresit in judecata mea: