Antipa păstrează tradiția!

Liceul tehnologic Grigore Antipa este singura unitate de învățământ din județ (probabil și din țară din câte știm noi) care a organizat în condițiile actuale pandemice un concurs de popularitate Miss și Mr. Boboc.

În parteneriat cu Radio Easy, concursul s-a desfășurat în mediul virtual în baza unui sondaj, care s-au bucurat de multe reacții pozitive. La startul concursului au participat câte 13 fete, respectiv 13 băieți din cele 9 clase de-a IX-a a liceului.

Competiția a fost foarte strânsă, iar după o lună în care s-a votat asiduu, Miss Boboc a fost desemnată Carabulă Larisa de la clasa a IX-a D (450 voturi), iar Mister Boboc – Sascău Paul de la clasa a IX-a B (145 voturi).

Câștigătorii au fost premiați joi într-o ceremonie desfășurată în curtea liceului. Coordonatorul activității, prof. Florentin Botezatu ne-a declarat câteva cuvinte :

Nu puteam să trecem peste acest an școlar fără una din activitățile noastre preferate : Miss și Mr. Boboci. Chiar dacă nu am putut organiza cum ne-am fi dorit noi ca in anii trecuți, totuși după revenirea copiilor în bănci la începutul lunii mai, le-am comunicat ideea și ne-am bucurat de largul lor interes. Concursul a fost unul obiectiv, votul fiind la vedere pe o platformă neutră. Felicit câștigătorii, pe toți cei implicați și sperăm ca din toamnă sa reușim să organizăm un bal veritabil, așa cum doar noi știm să o facem„.