Pareri

Lolek si Bolek au blocat orasul! Instanta le-a dat azi m*ita!

Stirea zilei e fara doar si poate decizia instantei de astazi, cea care le da dreptate celor din opozitia formata in CL Bacau in baza contestarii bugetului de armata de useristi. Luci si Bulai s-au facut de ras inca o data si au demonstrat ca nu-s doar prosti. Sunt si incompetenti. Cand toata lumea le explica faptul ca blocheaza orasul in zadar cu aceasta contestatie a bugetului ei o tin Batman. E peste puterile umane sa intelegi aroganta, prostia si incapatanarea unui brailean ce a dus deja orasul Bacau in incapacitatea de plata a multor servicii in conditiile in care multi colegi din jurul tau iti explica eroarea in care te afli.

Lolek si Bolek au primit putina m*uita astazi din partea judecatorului in sensul ca din punct de vedere legal consilierii au dreptul sa amendeze si sa voteze bugetul local dupa cum cred de cuviinta. Bine, acum tembelii din fruntea userismului local dau vina pe o presiune pesedista in cazul procesului ba chiar de vreun judecator cu simpatii pesediste. Astia-s in stare. Nu-i nimeni vinovat de nimic, tot ce e rau in jur e din cauza PSD.

Ce ar trebui sa se intample insa daca astia doi ageambii, Lolek si Bolek sunt vinovati de blocarea unui oras? Nu cumva ar trebui sa-si dea demisia? Ce prostii scriu…astia sunt infometati de putere si nu stiu altceva sa faca decat sa isi etaleze prostia in functii publice.

Consilierul Independent Dorin Chirilescu: „Instanța a dat dreptate opoziției și a respins acțiunea formulată de prefectul județului Bacău, useristul Bulai, prin care acesta a atacat HCL 111/20.04.2021 privind Bugetul Municipiului Bacău și l-a blocat.

Cu alte cuvinte, iată că instanța de judecată a hotărât că nimeni nu poate contesta dreptul consilierilor locali de a face amendamente asupra unui proiect de hotărâre.
Sentința nu e definitivă și poate fi atacată cu recurs.
Să vedem dacă primarul va merge până la capăt cu această vendetă personală și va ține sau nu blocat orașul în continuare, atacând hotărârea.
Un lucru e cert, primarul s-a făcut de râs, iar prefectul, pentru blocarea orașului și a bugetului timp de câteva luni, merită să plece acasă.
Demisia, domnule Bulai!”
LuciDinBraila scrie istoria prostiei in forma maturizata la Bacau si probabil ca nici nu intelege la nivel de prostie a ajuns.

Senatorul Cristina Breahna Pravat: „Demisia, Domnule Prefect!!!

Lăsați văicăreala cu iz penal, Dom’ Viziteu! La treabă! Executarea!
Instanța a sancționat legitim minciunile și șmecheriile clocite de penalii din cabinetul primarului Viziteu și acțiunile lipsite de sens și de fundamente juridice ale prefectului USR.
Bugetul local este al Bacăului, al băcăuanilor, nu al primarului Viziteu! Și cei 12 consilieri locali, care au legitimitate totală prin voturile obținute, pot amenda oricând un proiect de buget, cu respectarea prevederilor legale în vigoare! Asta ne-a spus azi instanța!
Consilierul Pro Romania, Eusebiu Diaconu: „Am avut dreptate, alături de colegii mei – consilierii locali ai PRO România, PSD, PER și independentul Chirilescu.
Instanța de judecată ne-a dat dreptate nouă, celor 12 consilieri care am dorit să echilibrăm un buget fantezist care nu privea spre nevoile adevărate ale băcăuanilor!Tribunalul Bacău a respins acțiunea formulată de prefectul USR, prin care acesta a atacat Hotărârea privind Bugetul Municipiului Bacău, blocând execuția acestuia și întreaga activitate a primăriei.Programul de modernizare a claselor pregătitoare și a cincea, bursele elevilor și drepturile pensionarilor au fost apărate de noi, cei 12 consilieri.

În ultimele săptămâni consilierii locali PRO România, PSD, PER și independentul Chirilescu au fost ținta atacurilor injuste ale armatei deșănțate a primarului Viziteu! Cu mic cu mare, aceștia, consilieri, deputați, senatori, viceprimari și prefect pluseriști au clamat o dreptate văzută numai de ei pentru un oraș ale cărui nevoi nu le înțeleg!

Prin acțiunile lor concertate de primar au demonstrat ca preferă să dea foc la oraș , privându-l de buget, decât să accepte faptul că cei 12 consilieri susțin rezolvarea problemelor cetățenilor!

Concluzia e simplă: Viziteu, Ghingheș, Bulai, dați-vă demisia!!! Instanța a spus că nu știți administrație și nu faceți decât o gargară inutilă pe care voi o numiți politică!

Prostul suprem, Pulai, zis prefect de Bacau continua sa abereze clipind des in spatele ochelarilor: „La acest moment, am luat act de decizia publicată de instanța de judecată care a apreciat ca neîntemeiată acțiunea Instituției Prefectului județul Bacău cu privire la HCL 111/2021. Așteptăm motivarea instanței pentru a decide, alături de aparatul de specialitate, dacă vom urma o cale de atac. Așa cum am spus de la bun început, acțiunea a fost determinată de elementele de nelegalitate pe care le-am constatat în analizarea hotărârii de consiliu. Decizia de a ataca a avut suficiente probe în spate, de la referate ale aparatului de specialitate, la refuzul de a contrasemna de legalitate al secretarului municipiului Bacău. Și în aceste condiții, ale prezentei sentințe, bugetul în forma adoptată nu poate fi operat, din cauza erorilor generate în sistem, la înregistrarea în programul Direcției de Finanțe, ceea ce este consecința cea mai gravă pentru cetățenii municipiului Bacău”