Pareri

Unde-i mana de gospodar se poate. Se gasesc solutii. Si nu dau vina pe vreme!

Am luat la pas judetul Bacau si am ajuns si in comuna Nicolae Balcescu. Dupa ce am vizitat primaria comunei am zis ca trebuie sa vedem cum se misca treburile. Si am pornit pe cateva ulite.

Cu toate ca primarul din Nicolae Balcescu ne-a povestit despre opozitia prosteasca din CL si referindu-se aici la consilierii USRPLUS, acestia facand mai mult rau decat „grupul celor 12” la Bacau, blocand niste bani necesari comunei, am observat ca aceasta comuna arata asa cum ne-am dori sa arate si municipiul Bacau in legatura cu vegetatia si spatiile verzi.

Cosite fix ca in curtea unui gospodar. Lucrurile marunte nu-l impiedica pe primarul comunei sa aiba o viziune pentru dezvoltarea pe termen lung in comunitatea care l-a ales in toamna anului trecut. Curatenia e la ea acasa in Nicolae Balcescu si asta demonstreaza ca lucrurile mari incep de la cele mici, cele mai marunte si la indemana.

PS: Al naibii sa fiu daca inteleg cum un primar pesedist poate face lucruri bune 🙂 Eu credeam ca doar useristii sunt in stare. Glumesc. Stiu ca useristii joaca in Champions League cu scandalul!