Pareri

Senatorul „Apa Plata” cumpara caramizi! Vanzatorul de apa plata a ramas tot vanzator. De iluzii!

Asta ii e numele de „scena” de cand gasca a masluit alegerile interne din USR astfel incat asta sa ajunga pe lista de candidati la Senat dupa ce Iftime castigase detasat. Sa nu mai reamintim despre mizeriile USR ca-s prea cunoscute de bacauani. Ba chiar romanii de pretutindeni a priceput chestia.

Cand partidul te monteaza pe liste masluite si ajungi senator ce faci? Nu mai merge ca pe vremea cand vindeai apa plata prin judet, nu, acum trebuie sa minti mai frumos decat in meseria cu care te obisnuisesi. Senatorul „Apa Plata” vorbeste despre circul facut de opozitie dar nu vede circul facut de el. Tipic USR. Priviti la Barna. Mai aproape de noi, LuciDinBraila. Sa revenim.

Asta de-a fost ales in urma campaniei mizerabile a USR Bacau a cumparat astazi niste caramizi. Fix caramizi. Circ! El spune ca a facut asta pentru o cauza nobila dar a uitat ca a fost ales sa schimbe legile idioate ale tarii asteia. El insa atat poate. Asa cum vorbesc si fostii colegi de munca, individul ce a transformat miscarea #rezist in userism local pentru a castiga capital politic, bonus, gudureala pe langa brailean, atat are in caput.

Pentru a incuraja cultura trebuie sa muncesti in Camera Senatului si nu sa cumperi caramizi nenea. Sa te duca capul sa schimbi legislatia. Sa faci politica. Stiu, e prea mult pentru un fost vanzator de apa plata. Tot vanzator ai ramas si acum. De iluzii!