Comunicat de presa

Amenzi de 2.500 lei pentru doua mesh-uri amplasate ilegal!

Un lucru bun facut de Politia Locala Bacau si sustinut de viceprimarul Cristian Ghinghes e verificarea si amendarea celor care au amplasat mesh-uri ilegale pe fatadele blocurilor din Bacau.

Fie că ești persoană fizică sau mic antreprenor local, fie “firmă mare de la București”, regulile trebuie respectate de toată lumea, iar ceea ce spun acum nu e doar o simplă declarație, ci modul de lucru necesar pentru a avea un oraș mai frumos și mai ordonat.

Unora pare că nu le place abordarea asta și m-ar vrea dus de primărie pentru că le stric afacerile, dar trebuie și ei să înțeleagă că ajunge cu debandada și treburile gri. Acesta este mesajul cetățenilor și este datoria mea să îl pun în practică.

De exemplu, cele două mesh-uri publicitare din fotografiile de mai jos au fost amplasate fără autorizație, depreciind aspectul fațadelor ocupate. Urmarea: amendă de 2.500 de lei pentru fiecare în parte, aplicată de Poliția Locală ca urmare a controalelor pe care le-am dispus. Le mulțumesc agenților pentru promptitudine.

În fine, perioada aceasta lucrăm la un nou regulament de publicitate și îmi doresc ca normele să fie cât mai stricte, iar operatorii și cei care au nevoie de spațiu publicitar să înțeleagă că poate exista promovare și fără să provocăm dureri de ochi și de cap cetățenilor, respectând condițiile legale și de estetică urbană” a scris viceprimarul pe pagina de facebook.