Pareri

(Video) USR, noaptea ca hotii! Dupa modelul PSD. Ca doar si ei sunt oameni.

Mai tineti minte cum useristii #rezist urlau la proteste si strigau celor din conducerea PSD ca-s niste hoti si fac aranjamente noaptea ca hotii? Mai tineti minte cum blamau aranjamentele din PSD spunand ca in acel partid nu poti ajunge sus decat daca esti sub aripa protectoare a unui politician cu state vechi?

Ce fac astazi astia din USR? Noaptea ca hotii fraudeaza alegerile interne din partidul nou creat. De fapt nu fraudeaza ci….SE FRAUDEAZA unii pe altii. Se faulteaza reciproc si alearga la usile cunoscutilor si neamurilor pentru a coopta noi membri in partid. Democratia din acest partid e doar un strat subtire de glet ce a crapat in prea multe locuri, gastile oamenilor noi apeland la hotii pentru a castiga sefia locala a partidului nou creat. Oamenii lui Barna fura tot ce pot. Disperarea se citeste in comentariile astora pe social media acolo unde a intrecut demult timp penibilul postacilor pesedisti.

In Vrancea cum deasemenea se intampla in toate filialele acestui USRPLUS devenit o mazga pe fundul oceanului se fura mai rau cum s-a furat pe vremea baronului PSD de Vrancea, Marian Oprisan. Astia infometati din USR il balacareau pe baronul PSD si acum l-au depasit in hotie.

Priviti si ascultati cu atentie cum se fura in USR:

Nu-i fain? Nu-i asa ca astia nu mint doar electoratul ci se mint in primul rand pe ei. Se fura intre ei. Se balacaresc intre ei.

In timp ce deputatul Cristian Ichim pare sa se afle in silenzio stampa, viceprimarul Cristian Ghinghes pare sa-si doreasca presedentia filialei locale USRPLUS. Cat de interesanta va fi lupta? Pana la sange! Abia cand isi va da seama ca useristii nu l-au „iubit” niciodata cu adevarat ci din cauza „interesului comun” viceprimarul USRPLUS se va dezlantui. Mercenarii Lazar si Cernic fac eforturi substantiale sa pastreze liderul din gasca locala USR si probabil ca micii de la Podu’ cu Lanturi au fost extrem de deliciosi.

Pana sa aflam alte mizerii useriste, tineti minte: USR se fura NOAPTEA CA HOTII. Nu-i asa ca e misto? La fel ca si gogasa cu „Fara Penali in Functii Publice” dar cu inculpati printre membrii cabinetului personal al lui Luci.