Advertorial

Maximsite – pasul esențial în dezvoltarea afacerilor

Rapoartele ultimilor ani ai Asociației Române a Magazinelor Online au arătat o creștere de peste 18% pe an în numărul magazinelor online create. În mod firesc, au crescut și vânzările în online. Maximsite (maximsite.ro) vine în fața antreprenorilor cu servicii complete de creare site și magazin online.

De ce maximsite.ro?

Antreprenorii care au afaceri cu activitate fizică la nivel local au tendința de a amâna realizarea unui site sau a unui magazin pentru a evita stresul suplimentar. Pandemia din 2020 a schimbat regulile jocului mulți fiind nevoiți să găsească soluții.

Maximsite este o soluție viabilă pentru afaceri făcând pasul spre dezvoltarea lor. Începând de la cumpărarea domeniului și crearea site-ului de prezentare sau a magazinului și până la oferirea suportului tehnic și mentenanță, totul cade în sarcina maximsite.ro .

Ce oferă maximsite.ro?

Simplu și ușor, pe maximsite.ro găsiți pachete speciale cu servicii în funcție de complexitate pentru crearea site-urilor sau a magazinelor online precum:
site de prezentare Standard – site de prezentare Business
magazin online Start
magazin online Professional
magazin online Multistore
platformă de tip Marketplace

Maximsite se va ocupa de tot, inclusiv de servicii de editate foto, creare logo, adăugare a hărții Google, listarea produselor în magazin și servicii de promovare Google. Cu siguranță prețurile accesibile vor capta atenția însă trebuie să știți că Maximsite vine și cu servicii gratuite, fără obligații cum este crearea paginii de Facebook.

Despre maximsite.ro

În esență, Maximsite este o întreprindere individuală lansata recent dar având deja clienți recunoscuți.
Deși Maximsite a fost lansat recent, cererea mare în privința site-urilor a adus printre clienți și companii importante din comunitate și amintesc aici de ”ambalajflorionline.ro”, ”becomagri.ro” și alții. În ultima perioadă cererea de site-uri a fost foarte mare, ceea ce înseamnă că este nevoie de astfel de servicii. Din peste 14 ani de experiență, ultimii 9 ani i-am dedicat în proporție foarte mare comerțului online fiind un domeniu în plină ascensiune. Îmi doresc ca maximsite.ro să ofere serviciile de care au nevoie afacerile astfel încât antreprenorii să nu aibă nicio bătaie de cap în acest sens.”, declară Trandafir Marius.

MasimSite (maximsite.ro) oferă pe lângă serviciile sale complete de creare site-uri și magazine online, un parteneriat bazat pe încredere, progres.
Date de Contact
email: contact@maximsite.ro telefon: +40746852167 website: www.maximsite.ro