Comunicat de presa

Controale cu „dedicatie” indreptate spre primariile PSD din judet?

Deputatul Costel Dunava trage un semnal de alarma in ceea ce priveste abuzurile prefectului USRPLUS-PNL si in speta a controalelor cu „dedicatie” indreptate spre primarii PSD din judet.

In timp ce Bulai nu a publicat pana acum niciun ordin de prefect (asa cum ar fi trebuit din moment ce astia urla in stanga si-n dreapta cu „transparenta”), se pare ca se ocupa de ordinele politice (gurile rele vorbesc din nou de Luci si ura vizavi de opozitia din CL Bacau) si amendeaza cu ajutorul Garzii de Mediu cinci primarii in care edilii sunt de la PSD.

Printr-un control dispus de Prefectul USR Leonard Bulai și executat de un liberal cu ștate vechi, Daniel Ciorcila, primarii localităților Nicolae Bălcescu, Sărata, Sascut, Târgu Trotuș și Berești-Bistrița au fost amendați cu sume colosale. Toate cele 5 comune sunt conduse de primari ai opoziției, din PSD.

Pe de altă parte, în comuna Urechești, de exemplu, unde primar este liberalul Nicolae Talabă, gunoaiele sunt la vedere, chiar lângă DN 11 A (Adjud-Onești)
Faptul că la Urechești este o adevărată groapă de gunoi nu pare să îi deranjeze pe useriștii de la Prefectură sau pe liberalii de la Garda de Mediu.
Ceea ce fac Prefectul Bacăului și Garda de Mediu Bacău reprezintă un abuz.
Protejarea mediului nu are culoare politică, iar amendarea primarilor PSD nu este soluția de stopare a acestui fenomen” a scris deputatul Dunava pe pagina de facebook.

Tot „gurile rele”, vecini ai lui Luci din Sarata acolo unde edilul si-a trantit o casa vorbesc despre daramarea unei bucatarii si a unui sopru, molozul fiind aruncat in paraul de la Baltata.

Pentru ca impotenta politica a USRPLUS e vizibila pe plan judetean dar si local, acestia par sa recurga la atacuri politice dupa cum declara deputatul Costel Dunava.

Nu este permis ca instituțiile statului să deruleze astfel de controale politice, doar pentru a-i hărțui pe primarii PSD.
Cer Prefectului USR să facă public ordinul prin care a dispus controalele tematice către Garda de Mediu! Să fie publicat și graficul de control, cu localitățile verificate și care urmează să fie verificate” a spus deputatul.