Local

Consilierul Dorin Chirilescu pune la incercare „transparenta” administratiei locale.

Cum ar fi sa aflam ca insasi aparatul de specialitate al edilului prin Directia Economica l-ar fi instiintat de faptul ca erorile privind Bugetul local, cele legate de ForexeBug ar fi putut fi rezolvate fara a se fi ajuns in situatia de astazi cand bugetul a fost contestat de prefectul USRPLUS Bulai. Pentru ca se banuieste a exista o situatie de gen, consilierul independent Dorin Chirilescu a depus vineri o solicitare oficiala la registratura Primariei Municipiului Bacau.

În cursul zilei de vineri, am depus la registratura Primăriei Municipiului Bacău o solicitare oficială pentru a mi se pune la dispoziție o copie conform cu originalul a referatului nr. 131539/28.04.2021, emis de către aparatul de specialitate al primarului, prin care i se aduceau la cunoștință soluții pentru rezolvarea blocajului bugetului Municipiului Bacău, ce puteau fi puse în practică chiar de către acesta, pentru a evita blocajul în care ne aflăm acum.

Avem astfel și ocazia să aflăm cât timp durează pentru ca un consilier local să primească informațiile solicitate din partea „celei mai transparente primării din țară”, așa cum se laudă domnul primar aproape în fiecare ședință.

Tic-tac…” a scris consilierul independent Dorin Chirilescu pe pagina de facebook.