Comunicat de presa

Valentin Ivancea: „Pe cele două şantiere din comuna Poduri, stadiul fizic de execuţie al lucrărilor este de 50%”

Cine a vizitat comuna Poduri stie ca zona este extrem de frumoasa si potentialul e mult peste medie. O primarita, Diana Miclaus care se zbate sa faca treaba buna in comuna Poduri si rezultate pe masura. Infrastructura rutiera a comunei a beneficiat de imbunatatiri semnificative in ultimii ani si asta si datorita unei conduceri a Consiliului Judetean activa si interesata de aceste aspecte.

Astazi, Valentin Ivancea a vizitat cele doua santiere din comuna Poduri, santiere deschise pentru imbunatatirea legaturii rutiere intre Poduri si Berzunti.

Am fost astăzi în teren, cu primarul comunei Poduri, doamna Diana Miclăuș, la două şantiere de pe drumul judeţean 117, care face legătura între Berzunți și Poduri.
Valoarea investiţiei, finanţată prin PNDL II, este de 18,3 milioane de lei, cu TVA, termenul de finalizare a lucrării fiind luna noiembrie 2021.
Locuitorii comunei Poduri şi ai zonelor limitrofe vor beneficia de un drum cu două straturi de mixturi asfaltice, rigole pereate, parapeţi metalici şi podeţe. Prin lucrările complexe și durabile care sunt în derulare, vor fi amenajate și alte 11 drumuri laterale.
Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea si primarul comunei Poduri, Diana Miclaus
Stadiul fizic de execuţie al lucrărilor este de 50%.
Tot în comuna Poduri se lucrează şi la reabilitarea a 4 poduri, 3 dintre ele peste râul Buda, unul peste pârâul Păltiniş, proiectul având un grad fizic de realizare de 65%.
Se efectuează lucrări atât la infrastructura, cât și la suprastructura podurilor, amenajare racordare cu traseu drum județean, amenajare rampe pod și lucrări de regularizare albie.
Valoarea investiției, finanțată de Consiliul Județean Bacău prin Serviciul Public Județean de Drumuri, se ridică 7,4 milioane lei cu TVA.
Lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul anului, conform termenului din contract.” a mentionat presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea.